ΜΠΑΣΚΕΤ

Για αυτό θέλει το ποδηλατοδρόμιο ο Παναθηναϊκός

Για αυτό θέλει το ποδηλατοδρόμιο ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ζητήσει το ποδηλατοδρόμιο για να το χρησιμοποιήσει για τις ακαδημίες του μπάσκετ, αλλά και για το βόλεϊ.

Το πρωί της Τετάρτης (05/12) έγινε γνωστό μέσα από επιστολή που έστειλε η Ομοσπονδία Ποδηλασίας προς την ΕΟΕ ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ζητήσει για εμπορική εκμετάλλευση το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ χωρίς να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η πράσινη ΚΑΕ όντως έχει καταθέσει τέτοιο αίτημα, ωστόσο αυτό δεν αφορά την ανδρική ομάδα μπάσκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός αναφέρει ότι οι πράσινοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την εγκατάσταση για να δημιουργήσουν γήπεδα μπάσκετ στα οποία θα στεγαστούν τμήματα των ακαδημιών του, ενώ γίνεται αναφορά και για χρήση των γηπέδων για βόλεϊ.

Φυσικά, το δεύτερο σκέλος δεν αφορά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά τον Ερασιτέχνη, πρόεδρος του οποίου είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οι πρώτες πληροφορίες και για αυτό το σκέλος αφορούν τη χρησιμοποίηση του ποδηλατοδρομίου από τις ακαδημίες των τμημάτων βόλεϊ.

Βέβαια, να επισημάνουμε ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είχε ψάξει το ενδεχόμενο να μετακομίσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ στην αίθουσα Κασιμάτη το περασμένο καλοκαίρι, όμως αυτό δεν προχώρησε. Ειδικά, τα τμήματα βόλεϊ του Παναθηναϊκού έχουν μεγάλο πρόβλημα αφού κάθε χρόνο οι πράσινοι βρίσκονται σε αναζήτηση έδρας.

Την ίδια ώρα επισημαίνουν πως δεν θέλουν να εκδιώξουν την ποδηλασία από το ποδηλατοδρόμιο, αλλά να χρησιμοποιήσουν μέρος της εγκατάστασης. Για την ακρίβεια μιλούν για το εσωτερικό μέρος της εγκατάστασης και όχι για το κομμάτι της πίστας. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας αναφέρουν πως δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αλλάξει η χρήση του ποδηλατοδρομίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ