ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιώργος Συρίγος για το Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός: "Της ρούφηξε το αίμα"

Γιώργος Συρίγος για το Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός: "Της ρούφηξε το αίμα"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 τoν θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο επί της Αρμάνι, τονίζοντας ότι οι "πράσινοι" σημείωσαν τη μεγαλύτερη νίκη της σύγχρονης ιστορίας τους.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία τεράστια νίκη στο Μιλάνο με 95-83 επί της Αρμάνι και πλέον έχει την τύχη στα χέρια του για πρόκριση στα playoffs. Ο Γιώργος Συρίγος στο σχόλιο που έκανε στον Sport24 Radio 103,3 για το παιχνίδι στάθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι οι "πράσινοι" σημείωσαν τη μεγαλύτερη νίκη της σύγχρονης ιστορίας τους.

" Της ρούφηξε το αίμα. Την έβαλε σε θέση ανασφάλειας από την αρχή. Ο Παναθηναϊκος νίκησε στα ίσα. Αντιμετώπισε την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, που ηττήθηκε μόνο από δύο μεγαθήρια στην έδρα τους και αφού τους έβγαλε το λάδι" τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Συρίγος .

" Αν αφήσουμε έξω την πρώτη σεζόν και την σειρά με την Μπαρτσελόνα, όπου νίκησε μέσα στην Βαρκελώνη πριν ηττηθεί στο ΟΑΚΑ, εδώ έχουμε μακράν και με διαφορά τη μεγαλύτερη νίκη στην σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού. Τη μεγαλύτερη νίκη που σηματοδοτεί την προσπάθεια να επιστρέψει η ομάδα εκεί που βρισκόταν" τόνισε στο αρχικό του σχόλιο ο Γιώργος Συρίγος.

Λίγο πριν κλείσει το σχόλιό του ο Γιώργος Συρίγος δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Παναθηναϊκό και τον Νικ Καλάθη: " Ο Παναθηναϊκός αλλάζει τη μοίρα του, ολοκληρώνει την ολική ανατροπή. Είναι σε θέση ισχύος και το κάνει με μία απόλυτη εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα. Είναι ένας Καλάθης για Όσκαρ, που έχει κάνει μία από τις 5 κορυφαίες εμφανίσεις γενικά στην ιστορία της Ευρωλίγκας, ανεξάρτητα από την θέση, το διακύβευμα και το κομβικό σημείο".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ