ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιώργος Συρίγος: "ΝΒΑ στο πρώτο ημίχρονο, η ουσία όμως ήταν το δεύτερο"

Γιώργος Συρίγος: "ΝΒΑ στο πρώτο ημίχρονο, η ουσία όμως ήταν το δεύτερο"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 τη νίκη του Παναθηναίκού επί της Χίμκι, προτιμώντας να σταθεί στην αντίδραση των "πράσινων" στο δεύτερο ημίχρονο και όχι στο διαστημικό τους πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία σημαντική νίκη με 94-85 επί της Χίμι για την 23η αγωνιστική της EuroLeague και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι μίας θέσης στην πρώτη 8αδα της διοργάνωσης. Ενώ όμως πολύς κόσμος στάθηκε στο διαστημικό πρώτο ημίχρονο των "πράσινων", όπου σημείωσαν 65 πόντους , Γιώργος Συρίγος στο σχόλιό του στον Sport24 Radio 103.3 προτίμησε να σταθεί στην αντίδραση της ομάδας του Ρικ Πιτίνο όταν πήγε να στραβώσει το παιχνίδι στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου.

"ΝΒΑ γίναμε στο πρώτο ημίχρονο, πολύ ωραία αυτά για τις φωτογραφίες και τα βεγγαλικά, αλλά η ουσία είναι το δεύτερο ημίχρονο" σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Συρίγος, πριν συμπληρώσει: " Ο Παναθηναϊκός είχε την δυνατότητα όχι να γυρίσει τον διακόπτη όταν δέχθηκε σερί 11-0 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, αλλά για τέσσερις φάσεις να είναι σοβαρότατος σε άμυνα και επίθεση σε ένα παιχνίδι που σημαίνει πάρα πολλά, σε ένα σημείο που έμοιαζε αποσυντονισμένος".

Ο Γιώργος Συρίγος στην συνέχεια τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να κρατήσει την εικόνα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο όταν και έβγαλε αντίδραση και να μην περιμένει ότι σε κάθε παιχνίδι θα έχει παρόμοια παραγωγικότητα με το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Χίμκι, ενώ ακολούθως ανέλυσε τα σενάρια πρόκρισης του "τριφυλλιού".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ