Μέσω ανακοίνωσης ήρθε η απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην ανακοίνωση που εξέδωσε η NOVA, στην οποία καταγγέλλει ότι γίνεται στοχοποίηση του δημοσιογράφου, Χρήστου Καούρη, από "ΜΜΕ συγκεκριμένης ιδιοκτησίας".

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της NOVA, μέσω της οποίας το συνδρομητικό κανάλι καταγγέλλει πως γίνεται στοχοποίηση του δημοσιογράφου της, Χρήστου Καούρη, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απάντησε σε όσα αναφέρονται. Το τριφύλλι τοποθετήθηκε για το θέμα μέσω ανακοίνωσης, η οποία αναφέρει:

ADVERTISING

"Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της NOVA, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξεκαθαρίζει για μια ακόμη φορά την αλήθεια, όπως αυτή αποτυπώνεται πέραν από κάθε αμφισβήτηση στην ίδια την ένορκη που έδωσε ο δημοσιογράφος της NOVA, την 12η Απριλίου 2019- πολύ μετά το πέρας τόσο των δύο βαθμών εκδίκασης της Ευρωλίγκα στους οποίους δικαιώθηκε απολύτως η ΚΑΕ μας, όσο και μετά τις προθεσμίες των αστικών δικαστηρίων στα οποία εκκρεμούν οι αγωγές μας!

Ο εν λόγω δημοσιογράφος έξι ολόκληρους μήνες μετά τον αγώνα μας με τον Ολυμπιακό, κατέθεσε ενόρκως κατόπιν αιτήματος του Ολυμπιακού, ενώπιον του πταισματοδίκη, αναφερόμενος σε …συζήτηση αυτού με συνεργάτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και παρουσιάζοντας αυτήν ως… ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Άπαντες οι αναφερόμενοι στην ένορκή του διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα ο εν λόγω δημοσιογράφος ισχυρίζεται, ενώ η ΚΑΕ ρητώς επιφυλάσσεται να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της.

ADVERTISING

Τέλος, καλούμε τη Nova, σε περίπτωση που την αγνοεί, να ζητήσει την επίμαχη ένορκη από το συνεργάτη της, ώστε να της καταστεί σαφές το πότε και πώς δόθηκε αυτή, καθώς και το πλήρες περιεχόμενό της με το οποίο είμαστε βέβαιοι πως θα εκπλαγεί".