ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κιλπάτρικ στον Sport24 Radio 103.3: "Χάσαμε δικό μας παιχνίδι"

Κιλπάτρικ στον Sport24 Radio 103.3: "Χάσαμε δικό μας παιχνίδι"
EUROKINISSI

Ο Σον Κιλπάτρικ μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ρεάλ, τονίζοντας ότι οι "πράσινοι" έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία, αλλά πως πιστεύουν στην ανατροπή.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο να πάρει τη νίκη στην Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ στον πρώτο αγώνα της σειράς, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 72-75. Οι "πράσινοι" έχασαν μία σημαντική ευκαιρία, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Σον Κιλπάτρικ στις δηλώσεις του στον Sport24 Radio 103,3 , πριν τονίσει ότι όλοι στην ομάδα πιστεύουν πως μπορούν να πάρουν τη νίκη στον δεύτερο αγώνα της σειράς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ: " Το παιχνίδι ήταν δικό μας. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε αυτό το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε εξαιτίας κάποιων λαθών στο τέλος. Το πιο σημαντικό για εμάς τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι.

Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε. Να ηρεμήσουμε και να προσπαθήσουμε σκληρά για τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Επιθετικά δεν μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν εδώ, αλλά αμυντικά πρέπει να είμαστε πιο σκληροί. Όσα περισσότερα ριμπάουντ παίρνουμε, τόσο καλύτερα είναι τα πράγματα για εμάς".

Ακούστε τις δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ στον Sport24 Radio 103.3:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ