ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεκαβίτσιους: "Αληθινός ηγέτης ο Καλάθης, μας ενέπνεε όλους"

Λεκαβίτσιους: "Αληθινός ηγέτης ο Καλάθης, μας ενέπνεε όλους"
EUROKINISSI

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους αποθέωσε με δηλώσεις του τον Νικ Καλάθη, αποκάλυψε ότι η Ζάλγκιρις τον είχε προσεγγίσει από τον χειμώνα, ενώ αναφέρθηκε και στον Πιτίνο.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είναι πλέον παίκτης της Ζάλγκιρις, ωστόσο δεν ξεχνάει την διετία (2017-2019) που πέρασε στον Παναθηναϊκό, κάτι που αποδείχθηκε και στις δηλώσεις που έκανε στον γνωστό Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάντας Ουρμπόνας.

Ο Λιθουανός γκαρντ μίλησε για την διετία που πέρασε στον Παναθηναϊκό, τις δύο φορές που τον προσέγγισε η Ζάλγκρις, τον Νικ Καλάθη, αλλά και τις διαφορές ανάμεσα στους Πιτίνο, Πασκουάλ και Γιασικεβίτσιους.

Συγκεκριμένα, αρχικά ο Λεκαβίτσιους αποκάλυψε ότι εκτός από το καλοκαίρι του 2018, η Ζάλγκιρις τον προσέγγισε και τον χειμώνα της σεζόν 2018/19, αλλά ο Τσάβι Πασκουάλ δεν συζητούσε καν ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Ακολούθως, στάθηκε στην συνύπαρξή του με τον Νικ Καλάθη, τον οποίο και αποθέωσε: " Κάποιες φορές δεν ήταν στο 100% στις προπονήσεις, κάτι που στεναχωρούσε τον κόουτς, οπότε έπρεπε να τον μαρκάρω πιο σκληρά. Τότε όμως ο Καλάθης νευρίαζε με μένα και παίζαμε και οι δύο σκληρά, αλλά είχε πλάκα.

Λάτρευω το πώς διαχειριζόταν την πίεση. Ήταν ενδιαφέρον να τον παρακολουθείς όταν σε κάποιο παιχνίδι μπορεί να ήμασταν κάτω με 20 πόντους σε κάποια παιχνίδια και πώς μας έδινε θάρρος στα αποδυτήρια. Είναι ένας αληθινός ηγέτης και μας ενέπνεε όλους".

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις διαφορές ανάμεσα στον Τσάβι Πασκουά, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τον Ρικ Πιτίνο: " Ο Τσάβι και ο Σάρας μοιάζουν αρκετά. ο Τσάβι μας προετοίμαζε καλά σε επίπεδο τακτικής, αλλά ο Σάρας ασχολείται περισσότερο με την λεπτομέρεια. Ο Πιτίνο ήταν εντελώς διαφορετικός. Παίζαμε όπως θέλαμε με μεγάλη ελευθερία κινήσεων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ