ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήτογλου: "Ανέβηκε επίπεδο ο Παναθηναϊκός"

Μήτογλου: "Ανέβηκε επίπεδο ο Παναθηναϊκός"
EUROKINISSI

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την Εθνική ομάδα και τι μπορεί αυτή να κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αλλά και για τους πράσινους και τους στόχους τους ενόψει της νέα σεζόν.

Ο Ντίνος Μήτογλου φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό αέρα του Sport24 Radio 103.3 και μίλησε για όσα περιμένει να δει από την Εθνική Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (δεδομένου ότι συμμετείχε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους), αλλά και για αυτά που προσδοκά να πετύχει με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Γιάννη Κουβόπουλο:

Για την Εθνική ομάδα και μέχρι που μπορεί να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο: " Έχουμε ένα σύνολο που είναι πολύ δεμένο εντός και εκτός γηπέδου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα είναι πολύ καλή και με υψηλά standards. Έχει πολλές δυνατότητες η ομάδα. Μπορούμε να χτυπήσουμε τριάδα, αν όλοι είναι υγιείς και βρεθούν σε καλή κατάσταση".

Για τον τομέα των σουτ και αν μπορεί να κοστίσει στην Εθνική: " Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό τον τομέα και ειδικά ο Γιάννης που είναι διεισδυτικός και ξέρουν όλοι τι μπορεί να κάνει. Αναγκαστικά θα τραβήξει το εξωτερικό σουτ. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν: " Η ομάδα τώρα με τους ξένους που ήρθαν μού φαίνεται τελείως διαφορετική. Έχουν γίνει πολύ καλές προσθήκες. Αυτό μάς γεμίζει με ευθύνες, καθώς έχει ανέβει επίπεδο η ομάδα. Είμαστε πολύ καλά. Πρέπει όμως να γίνουν και κάποια φιλικά για να δούμε που βρισκόμαστε. Μετά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα".

Για την EuroLeague και τους στόχους του Παναθηναϊκού: " Είναι πολύ νωρίς για να πούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στην EuroLeague έχουν ανέβει ένα επίπεδο, όπως κι εμείς. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να βρούμε τα πατήματα μας, τη χημεία μας, να ενσωματωθούν και οι διεθνείς και να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ