ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Φριντέτ συμμετέχει στο promo για τα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Ο Φριντέτ συμμετέχει στο promo για τα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Ο Τζίμερ Φριντέτ είναι η μεγαλύτερη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, με τον 30χρονο γκαρντ να στέλνει μήνυμα μέσω video για να... θυμίσει στους φίλους των "πρασίνων" τι πρέπει να κάνουν για να κλείσουν θέση στο ΟΑΚΑ.

Η απόκτηση του Τζίμερ Φριντέτ συνοδεύτηκε από την ανακοίνωση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι "πράσινοι" θέλουν να έχουν ξανά τον κόσμο τόσο δυναμικά στο πλευρό τους (σ.σ.: πέρσι πουλήθηκαν περί τα 10.000 διαρκείας), με τον 30χρονο γκαρντ να... αναλαμβάνει δράση στο promo της διάθεσής τους.

" Γεια σας! Ήθελα να δω τι κάνετε. Είμαι ο Τζίμερ Φριντέτ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έρθουμε στην Ελλάδα και θα ζήσουμε από κοντά αυτή τη φανταστική ομάδα και τους φοβερούς φιλάθλους. Θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια διαρκείας οπότε μπορείτε να μπείτε στο σάιτ και να κλείσετε τη θέση σας για να δείτε εμένα και την ομάδα μας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά σας. Προμηθευτείτε τώρα τα εισιτήριά σας. Σας ευχαριστώ", ανέφερε ο ίδιος στο video που έστειλε -και μοιράστηκε από τα social media του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ- με αποδέκτες τους φίλους της νέας του ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ