ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πιτίνο, το στοίχημα με τον Παπαγιάννη και η πρόβλεψη για τον 5ο τελικό του ΝΒΑ!

Ο Πιτίνο, το στοίχημα με τον Παπαγιάννη και η πρόβλεψη για τον 5ο τελικό του ΝΒΑ!

Ο Ρικ Πιτίνο εκθείασε τους παίκτες του μετά την επιβλητική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε το στοίχημα που έβαλε με τον Παπαγιάννη και έκανε πρόβλεψη για τον 5ο τελικό του ΝΒΑ!

Ο Ρικ Πιτίνο είχε κέφια. Και πώς να μην έχει μετά το επιβλητικό 103-77 του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα στον πρώτο τελικό της Basket League... Ο Αμερικανός προπονητής είπε τα καλύτερα για τους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, ξεχώρισε τους Καλάθη, Λοτζέσκι και Παπαγιάννη, ενώ αποκάλυψε και ένα στοίχημα που έχει βάλει με τον "Big Papa", το οποίο μετέφερε πλέον για τον δεύτερο αγώνα της σειράς.

Ακόμα και πρόβλεψη για τον 5ο τελικό του ΝΒΑ έκανε ο Πιτίνο, που περιμένει πάντως και πολύ καλύτερο τον Προμηθέα στην έδρα του... " Όταν η ομάδα βελτιώνεται σε αυτό το σημείο της χρονιάς μέσα από προπονήσεις και αγώνες, ο προπονητής αισθάνεται καταπληκτικά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα σεμινάριο στην άμυνα και την επίθεση. Ήξερα ότι θα παίξουμε καλά. Ήξερα επίσης και ότι ο Προμηθέας είχε μια δύσκολη σειρά πέντε αγώνων. Την Τετάρτη θα έχουμε πάντως έχουμε έναν διαφορετικό αγώνα μπροστά μας", είπε αρχικά ο Πιτίνο.

"Σε αυτό το παιχνίδι θέλαμε να νικήσουμε σε τρεις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες. Τις κερδίζαμε όλες στο ημίχρονο, αλλά χάσαμε μία στο φινάλε, αυτή των λαθών. Κερδίσαμε τις υπόλοιπες, στα ποσοστά στα τρίποντα και στα υπόλοιπα. Η ανάλυση είναι το πιο σημαντικό θέμα. Πρέπει να είσαι σίγουρος για τους στόχους σου. Οι παίκτες είναι έξυπνοι και έχουν χαρακτήρα. Γνωρίζουν τι τους περιμένει την Τετάρτη. Ο Λοτζέσκι είναι φανταστικός. Είναι ένας από τους λόγους που έχουμε βελτιωθεί τόσο. Ο Καλάθης ήταν εξαιρετικός με 13 ασίστ σε 21 λεπτά. Και ο Παπαγιάννης ήταν πολύ καλός. Είχαμε βάλει στοίχημα ότι θα πάρει 17 ριμπάουντ. Αν τα έπαιρνε, θα του πλήρωνα ένα δείπνο. Το στοίχημα ισχύει και για την Τετάρτη. Με τον τρόπο που τρώει, θα είναι ένα ακριβό δείπνο, αν χάσω το στοίχημα", είπε εν συνεχεία ο Αμερικανός προπονητής.

Ακολούθως, ο Πιτίνο απέφυγε μαεστρικά ερώτηση για τον λιγοστό κόσμο που υπήρχε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ (" το μόνο που θέλω να κάνω είναι να κερδίσω το παιχνίδι της Τετάρτης", σχολίασε) και έκανε ακόμα και πρόβλεψη για τον 5ο τελικό του ΝΒΑ: "Είχα προβλέψει ότι οι Ράπτορς θα πάνε στον τελικό. Αν ο Κέβιν Ντουράντ είναι υγιής και μπορεί να παίξει σημαντικά λεπτά, πιστεύω πως οι Γουόριορς θα νικήσουν. Αν δεν τα καταφέρει, οι Ράπτορς έχουν τεράστιο πλεονέκτημα στην έδρα τους. Ο Κοουάι Λέοναρντ είναι δολοφόνος και στις δύο πλευρές του παρκέ. Το θέμα είναι τι θα γίνει με αυτόν".

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είπε από τη μεριά του μετά το τέλος του αγώνα: " Είχαμε πει να κόψουμε τα ελεύθερα σουτ και αυτό κάναμε. Η δουλειά μου ήταν να κάνω deflections και στην επίθεση το καλύτερο που μπορούσα στα σκριν για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι θα αντιδράσουν. Μέσα στην έδρα τους θα έχουν και καλύτερη ψυχολογία".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ