ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την παραμονή του Βουγιούκα

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την παραμονή του Βουγιούκα

Ο Ιαν Βουγιούκας υπέγραψε για 1+1 χρόνια και ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι είπε ο έμπειρος σέντερ μετά την συμφωνία του με τους "πράσινους".

Για άλλον έναν χρόνο ο Ιαν Βουγιούκας θα φοράει τα πράσινα . Ο 34χρονος σέντερ ανακοινώθηκε σήμερα (1/8) από τον Παναθηναϊκό , καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 ετών με τους "πράσινους", συνεχίζοντας στον πρωταθλητή Ελλάδας για άλλη μία χρονιά.

Την προηγούμενη χρονιά ο Βουγιούκας έπαιξε σε 21 αγώνες στην EuroLeague, έχοντας απολογισμό 4,1 πόντους και 1,9 ριμπάουντ σε κάτι παραπάνω από 10 λεπτά κατά μέσο όρο. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού είχε επίσης 60,7% στα δίποντα και 75% από την γραμμή των ελευθέρων βολών.

Η ανακοίνωση της "πράσινης" ΚΑΕ:

" ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τονΊαν Βουγιούκαγια τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του o έμπειρος σέντερ τόνισε στοpaobc.gr:"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο. Έγινε αυτό που ήθελα από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί αισθητά φέτος. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούρια σεζόν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ