ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Δύσκολο έργο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τις δύο ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague σε ένα σημαντικό παιχνίδι.

Με ρεκόρ 5-5 έπειτα από 10 αγώνες, οι "πράσινοι" θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά 4άδας στην EuroLeague, ξέροντας ότι σε περίπτωση νίκης θα ανέβουν στην 5η θέση, αλλά σε περίπτωση ήττας θα βρεθούν στην 10η θέση, αφού υστερούν στην ισοβαθμία με Ζάλγκιρις και Μπάγερν. Σε αυτή του την προσπάθεια δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στον δεξιό καρπό .

Το έργο του Παναθηναϊκού θα είναι εύκολο κόντρα στην πρωτοπόρο της διοργάνωσης Φενέρμπαχτσε (9-1), η οποία θα έχει κανονικά τον Κώστα Σλούκα στην 12αδα , αλλά όχι τους Μελίχ Μαχμούτογλου και Αχμέτ Ντουβερίογλου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρκο Γκούντουριτς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας αναμένεται να γίνουν... μάχες, με την Αναντολού Εφές να υποδέχεται την Ρεάλ και την Μπασκόνια την ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Αναντολού Εφές - Ρεάλ (19:30)

Μπασκόνια - ΤΣΣΚΑ (21:30)

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε (21:30)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ