ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιπόλαιο χτύπημα για Γκιστ

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τζέιμς Γκιστ τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στην δεύτερη περίοδο του αγώνα με τον Προμηθέα και αποχώρησε, με την κατάστασή του ωστόσο να μην εμπνέει ανησυχία.

Παγωμάρα και τελικά... ανακούφιση στον Παναθηναϊκό. Ο Τζέιμς Γκιστ τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στην δεύτερη περίοδο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα για την 24η αγωνιστική της Basket League και πέρασε στον πάγκο, σκορπώντας ανησυχία στους "πράσινους". Όπως αποδείχθηκε ωστόσο, δεν είχε κάτι σοβαρό.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ τραυματίστηκε όταν έπεσε πάνω στο πόδι του ο Ριόν Μπράουν στο 14' (βρήκαν γόνατο με γόνατο), με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί χωλαίνοντας προς τον πάγκο. Ακολούθως ωστόσο πήγε στο ποδήλατο γυμναστικής προκειμένου να ελέγξει το πόδι του και δεν φάνηκε να έχει κάτι σοβαρό.

Όπως γίνεται σαφές, ο λόγος της αρχικής ανησυχίας δεν ήταν τόσο ο αγώνας με τον Προμηθέα, όσο η σειρά με την Ρεάλ για την προημιτελική φάση της EuroLeague, που ξεκινάει στις 17 Απριλίου, ωστόσο όπως φαίνεται ο Αμερικανός απέφυγε τα χειρότερα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ