ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Η ΚΕΔ υποκύπτει στους εκβιασμούς του Ολυμπιακού"

Παναθηναϊκός: "Η ΚΕΔ υποκύπτει στους εκβιασμούς του Ολυμπιακού"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με ανακοίνωση έριξε τα βέλη της προς την ΚΕΔ τονίζοντας πως η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας υποκύπτει "στους εκβιασμούς και κάνει το χατίρι της ΚΑΕ Ολυμπιακός".

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή το αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός να ε ξαιρεθούν από τα παιχνίδια της ομάδας της οι Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου εξέφρασε την έντονη δυσφορία της για την ΚΕΔ, την οποία κάλεσε να αναλάβει τις ευθύνες της και να σταματήσει να κάνει τα χατίρια των ερυθρολεύκων.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ άλλων ζήτησαν την εξαίρεση των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου και μέχρι σήμερα οι τρεις διαιτητές δεν έχουν σφυρίξει σε κάποιο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Basket League. Ο Μάνος Παπαδόπουλος πριν από μία εβδομάδα έδωσε το "παρών" στη διαδικασία για την κλήρωση των διαιτητών και είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια της ομάδας του για το γεγονός πως οι τρεις διαιτητές δεν έχουν σφυρίξει σε κάποιο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ενώ την Τετάρτη (18/4) οι πράσινοι εξέφρασαν τα παράπονά τους για το ίδιο θέμα εκδίδοντας ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Τις τελευταίες εννιά εβδομάδες παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνίστρια την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Ως τώρα παραμέναμε σιωπηλοί αλλά μάλλον ορισμένοι εξέλαβαν τη σιωπή μας ως αδυναμία. Λάθος, κύριοι. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση.

Η ΚΕΔ υποκύπτει τόσο καιρό στους εκβιασμούς και κάνει το χατίρι της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξαιρώντας τους διαιτητές που κατά δήλωσή της δεν επιθυμεί.

Με αυτόν τον τρόπο καταστρατηγεί τους κανονισμούς προκειμένου να ικανοποιήσει την κακομαθημένη ομάδα του Πειραιά.

Αλήθεια, τι θα γινόταν αν η κάθε ομάδα της Α1 μπορούσε να επιλέξει τρεις διαιτητές για να μην σφυρίζουν τα παιχνίδια της; Προφανώς και δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Κύριοι της ΚΕΔ, σας ξεκαθαρίζουμε πως ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα επιτρέψουμε ξανά να καταστρατηγήσετε τους κανονισμούς πληγώνοντας ακόμη περισσότερο την ισονομία και την αξιοπιστία του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και σταματήστε να κάνετε χατήρια. Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να τηρήσετε τους κανονισμούς, τότε είστε ανεπαρκείς για αυτή τη θέση και θα μας αναγκάσετε να πράξουμε τα δέοντα προασπίζοντας τη νομιμότητα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ