Τα γυρίσματα για την ταινία αφιέρωμα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων ξεκίνησαν και βρέθηκαν οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν Παύλο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ετοιμάζει μια ταινία με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ, το 1919, προκειμένου να μείνει ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές των φίλων του τριφυλλιού.

ADVERTISING

Μια ταινία η οποία θα αφορά την πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας με την κατάκτηση των αμέτρητων τίτλων στην Ελλάδα και η οποία έχει φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης έξι φορές.

Όπως είναι φυσικό η ταινία θα επικεντρωθεί στα χρόνια όπου ο Παναθηναϊκός μεγαλούργησε και δη από το 1945-46 και έπειτα ενώ είναι λογικό το μεγαλύτερο κομμάτι της να αφορά τις τελευταίες δεκαετίες όπου τα ηνία του τμήματος μπάσκετ είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος μαζί με τους αδερφούς του Θανάση και Κώστα.

Από την πράσινη ΚΑΕ ήθελαν να κρατήσουν μακριά από την επιφάνεια, για όσο το δυνατόν περισσότερο, τις πληροφορίες σχετικά με αυτή την πρωτοβουλία.

ADVERTISING

Βέβαια τα γυρίσματα της ταινίας η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020 έχουν ήδη ξεκινήσει και κάποια εξ αυτών έγιναν όπως δείχνει και το σχετικό έγγραφο από τη διαύγεια εκεί που ξεκίνησε η ιστορία της οικογένειας Γιαννακόπουλου, στην Πειραιώς, που ο πατέρας του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο Δημήτρης είχε ανοίξει το πρώτο του φαρμακείο.

Ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου μετά από σχετική αίτηση της εταιρείας παραγωγής παραχώρησε σχετική άδεια προκειμένου να γίνουν τα γυρίσματα στις 30 Νοεμβρίου επί της οδού Χρ. Σμύρνης 17.

Στο ίδιο έγγραφο μάλιστα αναφέρεται και ως προσωρινός τίτλος της ταινίας το "Μετρώντας τα αστέρια" το οποίο δεν αποκλείεται να μονιμοποιηθεί.

Inline Image

Ο ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, Ο ΠΑΝΤΑΖΑΡΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ

Οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες για την ταινία γίνονται ολοένα και περισσότερες με τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα, γνωστός από το ρόλο του στο "Κόκκινο Ποτάμι", να ενημερώνει μέσω instagram πως θα υποδυθεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πως τον Παύλο Γιαννακόπουλο θα τον υποδυθεί ο Δάνης Κατρανίδης.

Οι δύο ηθοποιοί μάλιστα όπως έγραψε στο instagram του ο Αργύρης Πανταζάρας, τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν τόσο στο κλειστό του ΟΑΚΑ όσο και στον όμιλο προκειμένου να περιηγηθούν στην αίθουσα τροπαίων του Παναθηναϊκού.

Αργύρης Πανταζάρας και Παναθηναϊκός

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

6 Πρωταθλήματα Ευρώπης 37 Πρωταθλήματα Ελλάδας 19 Κύπελλα Ελλάδας 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο 2 Τριπλ Κράουν Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο μια ομάδα αλλά η ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ. Γύρισμα στον όμιλο. Σαν σε όνειρο, μέσα στην αίθουσα με τα τρόπαια σχεδόν ασφυχτικά συναισθήματα μας κατακλύζουν. Υπέροχη σκηνή με τον κ. Δανή Κατρανίδη. Πατέρας κ Γιος. Πίσω από την αληθινή ιστορία Πίσω από το σενάριο στο χαρτί Το βλέμμα των ηθοποιών συναντήθηκε πραγματικά. @paobcgr #panathinaikos #movie #walloffame #champions #basketball #actor #commando

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) στις

Αργύρης Πανταζάρας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Παναθηναϊκός

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο χαμένος μου Αδερφός & Αιώνιος Νικητής. Παναθηναϊκός η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με 6 πανευρωπαϊκά Κι εμείς με τη καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συντελεστών στο σινεμά! Η νίκη είναι δεδομένη Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, το γήπεδο και ο πρόεδρος είναι έρευνα ρόλου. Για να καταλάβεις έναν ρόλο πρέπει να πλησιάσεις τον άνθρωπο πρώτα. @dpg7000 @paobcgr #panathinaikos #pao #greenriver #champions #euroleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) στις