ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το "Παύλος Γιαννακόπουλος"

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα εισιτήρια για το "Παύλος Γιαννακόπουλος" τέθηκαν σε κυκλοφορία, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να ενημερώνει ότι τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στα 5€ η γενική είσοδος.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ διοργανώνει το "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο ΟΑΚΑ για να τιμήσει την μνήμη του ιστορικού παράγοντα του συλλόγου. Τα εισιτήρια για το διεθνές τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν φέτος η Φενέρμπαχτσε, η Αρμάνι Μιλάνο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ τέθηκαν σε κυκλοφορία από τη Δευτέρα (16/9), με το "τριφύλλι" να ενημερώνει πως τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω του "Ιδρύματος Παύλος Γιαννακόπουλος" (γενική είσοδος στα 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά). Επίσης, όπως ανακοίνωσαν οι πράσινοι " ειδικά για τα συγκεκριμένα ματς, δεν θα χρειάζεται κάποιος που δεν είναι μέλος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. να εκδώσει Κάρτα Φίλου".

Τα φιλικά επί αθηναϊκού εδάφους θα είναι -εκτός των άλλων- τα πρώτα στα οποία θα δώσουν το "παρών" ο Νικ Καλάθης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που απουσίαζαν μέχρι πρότινος λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Το πρόγραμμα του "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

(16:45) Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο

(19:00) Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

(15:45) Μικρός Τελικός

(18:00) Μεγάλος Τελικός

Θυμίζουμε ότι στο περιθώριο του διεθνούς τουρνουά, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου, το οποίο θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ -δίπλα σε εκείνο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Εκτός αυτού, θα βραβευθεί ο Σιμόν Μιζράχι, για την προσφορά του επί πέντε δεκαετίες στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και το ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικότερα.

Αναλυτικά τα σημεία και οι τρόποι πώλησης των εισιτηρίων του "Παύλος Γιαννακόπουλος":

* Τα εκδοτήρια του Γηπέδου "Απόστολος Νικολαΐδης" στη Θύρα 10, Τηλ. Επικοινωνίας: 210 – 64 400 10, Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00.

* Ηλεκτρονικά στο paobc.gr & viva.gr

* Σημεία πώλησης της VIVA

* Τηλεφωνικά 11876

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ