Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο φόρεσε τα πράσινα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ καθώς συμμετέχει στην προετοιμασία του τριφυλλιού, όπως συμβαίνει με ακόμη δύο νεαρούς παίκτες.

Τα πολλά νέα πρόσωπα συγκέντρωσαν τα περισσότερα βλέμματα στην "πρώτη" του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Τζίμερ Φριντέτ και τον Γουέσλι Τζόνσον να αποτελούν -φυσιολογικά βάσει βιογραφικού- πόλο έλξης.

ADVERTISING

Δεν ήταν βέβαια οι μόνοι, αφού το αυτό συνέβη επίσης με τον Άλεξ Αντετοκούνμπο. Ο βενιαμίν της οικογένειας θα δώσει το "παρών" στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για το επόμενο διάστημα, με σκοπό να τεστάρει τις... αντοχές του, αλλά και να βοηθήσει τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος μετράει ήδη τέσσερις απουσίες (Νικ Καλάθης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Παπαγιάννης λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου συν τον Γιάννη Αθηναίου, που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού).

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο δεν είναι βέβαια ο μοναδικός που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ με την ταμπέλα του "βοηθητικού" τις επόμενες ημέρες, αφού το ίδιο ισχύει για τον Κώστα Παπαδάκη (πρώην παίκτης του τριφυλλιού, με προϋπηρεσία τα τελευταία χρόνια στον Κολοσσό) και τον Νίκο Περσίδη, που πέρσι αγωνίστηκε στον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Inline Image

ADVERTISING

Photo Credits: Eurokinissi