ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Παπαδάκης επιστρέφει στο τριφύλλι

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Παπαδάκης θα λειτουργήσει ως ο τρίτος πόιντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού -με την απόδοσή του στην προετοιμασία- έπεισε τον Αργύρη Πεδουλάκη να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία.

Η αρνητική τροπή που πήρε το θέμα του Λευτέρη Μποχωρίδη έφερε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο σημείο "μηδέν" για δεύτερη φορά τον τελευταίο μήνα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον συμπληρωματικό γκαρντ για το ρόστερ. Οι πράσινοι αναζητούσαν εδώ και τρεις εβδομάδες (από την στιγμή που τραυματίστηκε ο Γιάννης Αθηναίου) το τελευταίο κομμάτι του παζλ, τον παίκτη που θα λειτουργήσει ως τρίτος ιεραρχικά στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα συνεχίσει στον Άρη, οπότε το τριφύλλι βρέθηκε να ψάχνει ξανά για παίκτη. Δεδομένου του γεγονότος ότι η αγορά έχει -επί της ουσίας- κλείσει για γηγενείς περιφερειακούς, ο Αργύρης Πεδουλάκης αποφάσισε να εμπιστευτεί τον Κώστα Παπαδάκη.

Ο 21χρονος γκαρντ είναι παλιός γνώριμος των πρασίνων, τη φανέλα των οποίων φόρεσε το 2015-'16. Τότε, ήταν βασικό στέλεχος της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που κατέκτησε τον πανελλήνιο τίτλο, ενώ πήρε κάποια λεπτά με την ανδρική ομάδα στη Basket League. Ακολούθησε μια τριετία στον Κολοσσό, από τον οποίο αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι.

Η παρουσία του στην προετοιμασία του τριφυλλιού είχε προσωρινό χαρακτήρα, πλην όμως η απόδοσή του και τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στην πορεία τη μετέτρεψαν σε μόνιμη. Ο Κώστας Παπαδάκης θα μείνει στο ρόστερ για τον επόμενο χρόνο, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο το κενό που υπήρχε στο "1".

Εξάλλου, δεν αποκλείεται οι πράσινοι να κρατήσουν έναν ακόμη παίκτη που συμμετέχει στην προετοιμασία. Ο λόγος για τον Νίκο Περσίδη (24, 2μ02). Ο 24χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε πέρσι στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ.

Το Depth Chart του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για το 2019/20:

PG: Νικ Καλάθης, Ταϊρίς Ράις, Κώστας Παπαδάκης.

SG: Τζίμερ Φριντέτ, Νίκος Παππάς, Ριόν Μπράουν.

SF: Ιωάννης Παπαπέτρου, Γουέσλι Τζόνσον.

PF: ΝτεΣον Τόμας, Ντίνος Μήτογλου, Μπεν Μπεντίλ.

C: Γιώργος Παπαγιάννης, Ίαν Βουγιούκας, Τζέικομπ Γουάιλι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ