ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Αρμάνι: Η αντίδραση περνά από το ΟΑΚΑ

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (21:30) με στόχο τη νίκη που θα φέρει ηρεμία και σημάδια αντίδρασης ενόψει της ευρωπαϊκής του συνέχειας.

Έξι παιχνίδια περιλαμβάνει η αποψινή βραδιά που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague, μεταξύ αυτών και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο.

Οι "πράσινοι" υποδέχονται την ιταλική ομάδα στο ΟΑΚΑ (21:30, LIVE Blog Sport24.gr) και ψάχνουν τη νίκη με την οποία θα ρεφάρουν το κακό αποτέλεσμα της Λυών και την ήττα από τη Βιλερμπάν. Η ομάδα του "τριφυλλιού" χρειάζεται το αποτέλεσμα για να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της και να μην μείνει από νωρίς πίσω στον φετινό "μαραθώνιο" της διοργάνωσης με στόχο τα playoff. Από το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ίαν Βουγιούκα που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ενώ από αυτό του Έτορε Μεσίνα θα απουσιάσουν οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Σέλβιν Μακ.

Από εκεί και πέρα, ρωσική μονομαχία στη Μόσχα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Χίμκι, ενώ την ίδια ώρα (20:00) η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνοντας την υπέρβαση και την πρώτη της φετινή νίκη στη EuroLeague. Αυτή την παρθενική ευρωπαϊκή νίκη ψάχνει και η Φενέρμπαχτσε που θα φιλοξενήσει τη Μπασκόνια, όπως και η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου απέναντι στον πρώην συνεργάτη του και νυην προπονητή του Ερυθρό Αστέρα Μίλαν Τόμιτς. Τέλος, η Μπάγερν θα επιχειρήσει να κόψει την ανέλπιστη πορεία της Βιλερμπάν σε αυτές τις δύο αγωνιστικές ψάχνοντας τη δεύτερη δική της επικράτηση.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (17/10):

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι (20:00)

Ζαλγκίρις - Ρεάλ Μαδρίτης (20:00)

Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια (20:45)

Μακάμπι - Ερυθρός Αστέρας (21:15)

Μπάγερν - Βιλερμπάν (21:30)

Παναθηναϊκός - Αμράνι Μιλάνο (21:30)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ