ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παρών και ο Αλεξ Αντετοκούνμπο στην προετοιμασία

Παναθηναϊκός: Παρών και ο Αλεξ Αντετοκούνμπο στην προετοιμασία
Instagram INSTAGRAM

Ο 17χρονος Αλεξ Αντετοκούνμπο θα πάρει μέρος στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, προκειμένου να καλύψει τις τρύπες λόγω των απουσιών.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας έχει αντίκτυπο και στην προετοιμασία πολλών ομάδων ανά τον κόσμο. Μία από αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός , ο οποίος λόγω των απουσιών που θα έχει στην προετοιμασία, αποφάσισε να προσθέσει στις προπονήσεις και έναν Αντετοκούνμπο. Τον Αλεξ Αντετοκούνμπο.

Ο Βενιαμίν της οικογένειας Αντετοκούνμπο θα πάρει μέρος στην προετοιμασία των "πράσινων" μετά τη σύμφωνη γνώμη του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του για τις πρώτες εβδομάδες τους Νικ Καλάθη, Ιωάννη Παπαπέτρου, Γιώργο Παπαγιάννη και επί μονίμου βάσης τον Γιάννη Αθηναίου, που τραυματίστηκε σοβαρά στο τουρνουά Ακρόπολις.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι υπάρχει προοπτική να υπογράψει συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό ο 17χρονος γκαρντ. Τον περασμένο Μάιο ο Αλεξ έλαβε υποτροφία για το Οχάιο Στέιτ και θα φοιτήσει σε ένα σπουδαίο πρόγραμμα των ΗΠΑ, όντας παράλληλα και κοντά στα μεγαλύτερα αδέρφια του, τον Θανάση, τον Γιάννη και τον Κώστα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ