ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρεάλ-Παναθηναϊκός: Μέρος πρώτο στη Μαδρίτη

Ρεάλ-Παναθηναϊκός: Μέρος πρώτο στη Μαδρίτη
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρέαλ (22:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών της EuroLeague, θέλοντας να "σπάσει" την έδρα των Μαδριλένων για να πάρει το πάνω χέρι στην σειρά.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Παναθηναϊκό . Οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ρεάλ (22:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών της EuroLeague , ψάχνοντας για τη νίκη που θα τους βοηθήσει να πάρουν το πάνω χέρι στην σειρά.

Όντας ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός στοχεύει να συνεχίσει το τρομερό ντεμαράζ του στη Μαδρίτη, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης, που διεξάγεται το Μάιο στην Μπασκόνια.

Σε αυτή του την προσπάθεια, το "τριφύλλι" ελπίζει να έχει στην διάθεσή του τον Τζέιμς Γκιστ, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή . Ο Ρικ Πιτίνο θα τον περιμένει ως την ύστατη ώρα, καθώς ποντάρει πολλά στον Αμερικανό.

Η Ρεάλ από την πλευρά της, καλείται να διαχειριστεί την τεράστια απώλεια του Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος θα απουσιάσει σίγουρα από τους δύο πρώτους αγώνες στη Μαδρίτη και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να αγωνιστεί στην συνέχεια της σειράς.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Αναντολού Εφές υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), με τις δύο ομάδες να αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ