ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε ρυθμούς τελικού και... Άγριας Δύσης

Παναθηναϊκός: Σε ρυθμούς τελικού και... Άγριας Δύσης

Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για το τζάμπολ του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και η πράσινη ΚΑΕ δημοσίευσε δύο όμορφα videos για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ (17:00 , LIVE Blog από το Sport24.gr) θα κοντραριστούν στα "Δύο Αοράκια" με το φόντο το Κύπελλο Ελλάδας και η αποστολή του τριφυλλιού από το Σάββατο (16/2) βρίσκεται στο Ηράκλειο. Οι πράσινοι μάλιστα λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν, δημοσίευσαν δύο videos για να να βάλουν τους φίλους τους στους ρυθμούς του τελικού.

Αρχικά η πράσινη ΚΑΕ δημοσίευσε ένα promo video για τον τελικό, το οποίο είναι βασισμένο στην ταινία "Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος" και έχει έντονο το χρώμα της... Άγριας Δύσης. Επίσης, στο κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο Youtube "ανέβηκε" κι ένα video με κάποια χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της αποστολής της ομάδας της στην Κρήτη, όπως τις δηλώσεις των Κιθ Λάνγκφορντ και Ντίνου Μήτογλου, αλλά και την υποδοχή στο "Νίκος Καζαντζάκης".



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ