ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Ο Ολυμπιακός από καπρίτσιο κρατά δεμένο το μπάσκετ"

Παπαδόπουλος: "Ο Ολυμπιακός από καπρίτσιο κρατά δεμένο το μπάσκετ"

Ο Μάνος Παπαδόπουλος επέρριψε ευθύνες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για την προσφυγή που έχει καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι κρατούν "δεμένο το μπάσκετ". (VIDEO).

Ο Μάνος Παπαδόπουλος μετά την συνεδρίαση του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την στάση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία δεν έχει αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ για την διαδικασία της κλήρωσης της 26ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριξε πως " όλες οι ομάδες είναι αιχμάλωτες μίας ομάδας που έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για κάτι τυπικό. Με αυτή την λογική μπορεί να το κάνει κάθε ομάδα σε κάθε αγωνιστική, γιατί μπορεί να έχει έναν τραυματία ή από καπρίτσιο και ενώ κέρδισε και να μην γίνονται οι αγώνες. Οι ομάδες έχουν φύγει, οι παίκτες έχουν φύγει. Μου κάνει εντύπωση τι απόφαση μπορεί να βγει. Αν βγει απόφαση επανάληψης αγωνιστικής, τι θα κάνουμε; Θα έρθουν πίσω οι Αμερικάνοι από το εξωτερικό;"

Δεν είμαι δικαστής και δικηγόρος. Είπα πως για μία τυπική διαδικασία, ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει προσφυγή σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Θα μπορούσε να βρίσκει μία αιτία, να κάνει προσφύγει και να μην γίνονται οι αγώνες ή να ξαναγίνονται. Αυτά βγαίνουν.

Δεν βρίσκω δικαιολογία για έναν αγώνα που κέρδισε. Ξέρει πως δεν πρόκειται να αλλάξει ενόψει playoffs. Αυτό που υπάρχει είναι ένα καπρίτσιο για να έχουν το μπάσκετ δεμένο και να μην μπορεί να παίξουν. Αυτός είναι ο στόχος, να μην τελειώσει το πρωτάθλημα. Τίποτα άλλο.

Υπήρξαν 13 ομάδες που είπαν "ναι" για να τελειώσει το πρωτάθλημα".

Για την επιτροπή που συστάθηκε τόνισε: " Υπάρχει μία αγωνία κάποιων, να υπάρξει μια επιτροπή που θα κάνει προτάσεις. Εντάξει. Φυσικά και τα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ, δεν μπορούν να λυθούν σε πέντε μέρες. Καλό είναι να υπάρχουν ν συζητήσεις αλλά όλα αυτά χρειάζονται νομοθετικές ρυθμίσεις και χρόνο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ