ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Είδαμε την διαφορά με την επιστροφή του Λοτζέσκι"

Πασκουάλ: "Είδαμε την διαφορά με την επιστροφή του Λοτζέσκι"

Ο Τσάβι Πασκουάλ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός απέναντι στο Ρέθυμνο, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε πώς ο Παναθηναϊκός πήρε με άνεση τη νίκη επί του Ρεθύμνου στην 4η "στροφή" της Basket League , ενώ αναφέρθηκε και στο πώς βελτιώθηκε η εικόνα της ομάδας του με την επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι στους αγωνιστικούς ρυθμούς.

"Άλλο ένα παιχνίδι τελείωσε σήμερα απέναντι στο Ρέθυμνο στο οποίο εύχομαι καλή τύχη για τη συνέχεια. Ήταν ένα παιχνίδι που στα 18 πρώτα λεπτά παίξαμε αρκετά καλά. Μετά χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου. Ωστόσο, διατηρήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήραμε την άνετη νίκη", είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκούς, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε για την επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι:

"Όπως είπα και τις προάλλες δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι και η ομάδα πρέπει να βρίσκει λύσεις για κάθε απουσία. Είναι καλή είδηση ότι έχει επιστρέψει μαζί μας και σήμερα μπορέσαμε να δούμε αυτή τη διαφορά".

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Σταύρος Μυκονιάτης δήλωσε: "Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Τεράστια διαφορά δυναμικότητας χωρίζει τις δύο ομάδες. Το αντιμετωπίσαμε ως προπόνηση για να μπούμε σε μεγαλύτερες ταχύτητες και να είμαστε ανταγωνιστικοί και ήμασταν. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών να μπουν στη διαδικασία. Τα επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικά και αποτελούν τον μεγάλο μας στόχο. Θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να πάρουμε τα αποτελέσματα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, καθώς θέλουμε οι ομάδες μας να πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη".

Όσον αφορά την διακοπή της Basket League λόγω της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, είπε: " Είναι σημαντική η διακοπή για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε πράγματα και να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια που είναι κρίσιμη για εμάς".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ