ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "Από τις πιο ταλαντούχες και σκληρές ομάδες της διοργάνωσης η Μπαρτσελόνα"

Πιτίνο: "Από τις πιο ταλαντούχες και σκληρές ομάδες της διοργάνωσης η Μπαρτσελόνα"
EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε ενόψει του αυριανού (13/12) αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) ότι ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο. Ανυπόμονος εμφανίστηκε ο Φρεντέτ.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Βαρκελώνη, όπου θα αντιμετωπίζει αύριο (13/12) τη Μπαρτσελόνα (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 13η αγωνιστική της EuroLeague και ο Ρικ Πιτίνο έδειξε ότι ξέρει τι περιμένει τους "πράσινους".

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ότι οι Καταλανοί έχουν ένα εξαιρετικό σύνολο, τονίζοντας ότι το "τριφύλλι" πρέπει να πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση για να νικήσει.

Συγκεκριμένα, ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε: " Προφανώς, πρόκειται για μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες της διοργάνωσης. Είναι εξαιρετική στον τομέα των ριμπάουντ, οι παίκτες της πασάρουν εξαιρετικά και παίζουν τέλεια από τη θέση 5 στην επίθεση. Είναι επίσης από τις πιο σκληρές ομάδες της διοργάνωσης και αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να παίξουμε εξαιρετικό μπάσκετ για να πάρουμε τη νίκη".

Ο Τζίμερ Φρεντέτ από την πλευρά του δήλωσε ότι ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τον Μπράντον Ντέιβις, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης στο κολέγιο του BYU: "Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα και παίζει πραγματικά καλά φέτος. Αγωνίζονται στο γήπεδό τους όπου δημιουργείται μια εξαιρετική ατμόσφαιρα γεγονός που τους δίνει αβαντάζ.

Είμαι παράλληλα ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω έναν πρώην συμπαίκτη μου στο κολλέγιο, τον Μπράντον Ντέιβις. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία του να αγωνιστώ σε αυτό το γήπεδο. Παράλληλα, είμαστε όμως και συγκεντρωμένοι στο ματς και ελπίζουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε.

Θεωρώ πως “κλειδί” του αγώνα είναι να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει ψηλά κορμιά, παικτες που είναι καλοί στο ριμπάουντ και πολλούς εξαιρετικούς αθλητές. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να μην τους αφήσουμε τα ελεύθερα σουτ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ