ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: Μαρτυρία που τον αθωώνει για το σκάνδαλο δωροδοκίας στο Λούιβιλ

Πιτίνο: Μαρτυρία που τον αθωώνει για το σκάνδαλο δωροδοκίας στο Λούιβιλ

Με την δίκη για το σκάνδαλο δωροδοκίας στο Λούιβιλ να βρίσκεται σε εξέλιξη, παρουσιάστηκε μία μαρτυρία που πρακτικά αθωώνει τον Ρικ Πιτίνο, αφού αναφέρεται ότι δεν είχε ιδέα για το τι γινόταν.

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωνε ξεκάθαρα από την πρώτη ημέρα που κατηγορήθηκε ότι δωροδόκησε αθλητές - συγκεκριμένα τον Μπράιαν Μπόουεν - για να επιλέξουν το Κολέγιο του Λούιβιλ ότι δεν γνώριζε τίποτα και ήταν αθώος. Αυτό δεν εμπόδισε όμως την Αμερικανική κοινή γνώμη να τον... δικάσει όταν έγιναν γνωστές οι κατηγορίες, με τον Λούιβιλ να τον απολύει μάλιστα το 2017. Ενώ όμως φάνηκε ότι ελάχιστοι πίστεψαν στον νυν προπονητή του Παναθηναϊκού, η εμφάνιση μίας κατάθεσης φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα.

Όπως αποκάλυψαν αμερικανικά δίκτυα, με την δίκη να βρίσκεται σε εξέλιξη, εμφανίστηκε στο δικαστήριο ένα βίντεο στο οποίο ένα ισχυρό στέλεχος αθλητικής εταιρίας που έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο ακούγεται να λέει πως " ο Ρικ δεν έχει ιδέα τι γίνεται στο σχολείο. Οι περισσότεροι 'μεγάλοι" ξέρουν".

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πιτίνο βρίσκεται ακόμα σε δικαστική διαμάχη με το Λούιβιλ, αφού τονίζει ότι ο τρόπος που τον απομάκρυναν από την θέση του, δείχνοντας στον κόσμο ότι είναι ένοχος για κάτι που δεν έκανε, σπίλωσε το όνομά του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ