ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόεδρος Αρμάνι: "Μιλάμε με Μάικ Τζέιμς, έχουμε δρόμο ακόμα"

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Λίβιο Πρόλι, παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μάικ Τζέιμς, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει συμφωνία.

Ο Μάικ Τζέιμς είχε ξεκαθαρίσει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού ότι δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα και δη την Αρμάνι Μιλάνο με την οποία έχει συνδεθεί και είναι free agent . Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση από τον Λίβιο Πρόλι, ο οποίος αποκάλυψε ότι υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία.

Ο Πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Gazzetta dello Sport" πως " υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν ακόμα πολύ δρόμο".

Αξίζει να αναφερθεί ότι η στην ίδια συνέντευξη ο Πρόλι αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία με τον Νέντοβιτς , ότι ο Τζόρνταν Θίοντορ λογικά θα αποχωρήσει και πως παραμένει ανοιχτό το θέμα του Άντριου Γκάουντλοκ, με κοινό στοιχείο όλων αυτών να είναι ότι αγωνίζονται στις θέσεις των γκαρντ, όπως και ο Τζέιμς, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ