ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός για τις ποινές του Ολυμπιακού

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αποφασισμένοι να προσφύγουν όπου τους δίνεται η δυνατότητα για την τιμωρία του Ολυμπιακού εφόσον κάνει πράξη όσα ανέφερε στην ανακοίνωση του, είναι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Στον ρυθμό του ημιτελικού Κυπέλλου κινείται το ελληνικό basketball και απ’ ότι φαίνεται θα υπάρξουν ακόμα πολλά επεισόδια ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού υποστήριζαν ότι θα περιμένουν να επιβληθούν οι ποινές που προβλέπονται από τους κανονισμούς εφόσον ο Ολυμπιακός κάνει πράξη στο ντέρμπι αιωνίων του δεύτερου γύρου της Basket League (16/3) ή στα υπόλοιπα παιχνίδια πρωταθλήματος, όπως ανέφερε στην τελευταία του ανακοίνωση.

Σε διαφορετική περίπτωση μάλιστα, από την ομάδα του τριφυλλιού είναι διατεθειμένοι να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια ή όπου αλλού τους δίνεται η δυνατότητα. Επίσης, παρακολουθώντας την απολογία των ερυθρόλευκων στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ αναρωτήθηκαν «Γιατί ζητούν να δικαστούν με τη μικρότερη δυνατή ποινή (-1) εφόσον υποστήριζαν ότι δεν τους απασχολούν όποια τιμωρία και αν τους επιβληθεί;».

Photocredits : Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ