ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Hall of Fame του Mizzouri ο Ντένμον

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγο πριν μετακομίσει στην Κίνα για λογαριασμό των Zhejiang Golden Bulls, ο Μάρκους Ντένμον ενημερώθηκε πως θα είναι το νέο μέλος του Hall of Fame του Mizzouri.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν αρκετά ενδιαφέρον για τον Μάρκους Ντένμον, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα . Οι Zhejiang Golden Bulls επένδυσαν στο επιθετικό ταλέντο του, με αποτέλεσμα οι απολαβές του να τριπλασιαστούν σε σχέση με αυτά που είχε λαμβάνειν από τον Παναθηναϊκό -με τον οποίο δεσμευόταν αρχικά με συμβόλαιο.

Η ουσία είναι πως ο 28χρονος γκαρντ θα έχει την ευκαιρία να ζήσει κάτι διαφορετικό στο CBA, εκεί όπου θα έχει σαφώς περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες σε σχέση με το "τριφύλλι".

Πέραν αυτού, η πραγματικά μεγάλη είδηση για εκείνον δεν είχε να κάνει με τη Zhejiang, αλλά με το Mizzouri. Λίγο πριν αναχωρήσει για την Κίνα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε πως θα είναι ένα από τα νέα μέλη του Hall of Fame του κολεγίου, το οποίο υπηρέτησε από το 2008 έως το 2012.

Μία διάκριση που αποτυπώνει πλήρως την επιρροή που είχε στο πρόγραμμα των "Tigers" την τετραετία που φόρεσε τη φανέλα τους. Πρόκειται άλλωστε για τον παίκτη που καταλαμβάνει την πέμπτη θέση στον πίνακα των σκόρερ με 1.775 πόντους (12.6 κατά μέσο όρο).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ