ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τόμας: "Έχω... ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ολυμπιακό"

Τόμας: "Έχω... ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ολυμπιακό"
EUROKINISSI

Ο ΝτεΣόν Τόμας δήλωσε αστειευόμενος ότι έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ολυμπιακό, αποθέωσε τον Πασκουάλ, ενώ τόνισε ότι δεν ξέρει γιατί δεν έμεινε στη Μακάμπι.

Ο ΝτεΣόν Τόμας φαίνεται ότι έρχεται πολύ διαβασμένος στην χώρα μας για χάρη του Παναθηναϊκού. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισραηλινό μέσο ο 27χρονος φόργουορντ φάνηκε ότι ξέρει την σημασία των αγώνων με τον Ολυμπιακό, δείχνοντας έτοιμος για το "αιώνιο" ντέρμπι, τονίζοντας ότι έχει... ανοιχτούς λογαριασμούς με τους "ερυθρόλευκους".

" Όταν ήμουν στη Μπαρτσελόνα (2015) παίξαμε εναντίον του Ολυμπιακού στα playoffs της EuroLeague και αποκλειστήκαμε με 3-1 νίκες, ενώ όταν ήμουν στην Αναντολού Εφές (2017) αποκλειστήκαμε στην ίδια φάση με 3-2. Μπορείς να πεις λοιπόν ότι έχω ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ολυμπιακό" δήλωσε αστειευόμενος ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, πριν συμπληρώσει άμεσα πως " όλα θα είναι διαφορετικά τώρα που είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού, θα είναι σίγουρα "καυτά" παιχνίδια".

Ακολούθως ο Αμερικανός φόργουορντ είχε να πει έναν καλό λόγο για τον Τσάβι Πασκουάλ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Μαρτσελόνα την σεζόν 2014/15: " Έλαβα σοβαρά υπόψη μου την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας όταν πήρα την απόφασή μου. Η αλήθεια είναι ότι στη Μπαρτσελόνα με χρησιμοποίησε κυρίως ως σμολ φόργουορντ, αλλά μπορώ να αγωνιστώ και στις δύο θέσεις των φόργουορντ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ ξανά μαζί του, γιατί μπορεί να βγάλει τον καλύτερο εαυτό ενός παίκτη".

Τέλος, αναφερόμενος στους λόγους του "διαζυγίου" του με τη Μακάμπι έσπευσε να τονίσει ότι δεν κατάλαβε γιατί η "ομάδα του λαού" δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του: " Όσο περνούσε ο καιρός καταλάβαμε ότι δεν πρόκειται να ανανεώσουν το συμβόλαιό μου. Προσωπικά θεωρώ ότι πλέον η ομάδα δεν έχει αρκετή δύναμη στην θέση του πάουερ φόργουορντ, που είναι η πιο σημαντική στο σύγχρονο μπάσκετ. Δεν αισθάνομαι όμως θυμό για τη Μακάμπι. Απλώς δεν κατάλαβα για ποιο λόγο δε μου έγινε πρόταση να μείνω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ