ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τόμας: "Να ανησυχούν στον Ολυμπιακό για μένα, η θέση μου είναι το 4"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο ΝτεΣόν Τόμας δήλωσε πως ο Ολυμπιακός οφείλει να τον... προσέξει στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ξεκαθάρισε ότι είναι πάουερ φόργουορντ και έθεσε ως στόχο το Final Four.

Ο ΝτεΣόν Τόμας είναι ο παίκτης που έκλεισε τις θέσεις των ξένων στον Παναθηναϊκό . Αν και είναι όμως το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των "πράσινων" έδειξε ήδη ότι είναι καλά διαβασμένος.

Παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα "Πράσινη" ο 27χρονος φόργουορντ έδειξε να ανυπομονεί για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, είχε να πει καλά λόγια τους φίλους του Παναθηναϊκού και τον Πασκουάλ και έθεσε ως στόχο το Final Four.

Διαβάστε μερικές από τις σημαντικότερες ατάκες του:

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: " Μιλήσαμε. Μου είπε οτι με θέλει και μου εξήγησε τι θέλει από μένα στην ομάδα. Ο κόουτς Πασκουάλ ήταν εκείνος με είχε βοηθήσει να αναδειχθώ και να κάνω το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Με βοήθησε πολύ να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους και να βελτιωθώ σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού μου, σε άμυνα και επίθεση. Χάρη σε εκείνον κατάφερα να φτιάξω το σουτ μου και να βελτιώσω την άμυνά μου".

Για το ποιο είναι το στυλ παιχνιδιού του: " Το βασικό μου γνώρισμα είναι το σουτ. Μου αρέσει πάρα πολύ να σκοράρω, μου αρέσει πολύ να σουτάρω από μακριά και είναι το σημείο που έχω δουλέψει και βελτιώσει πάρα πολύ στην διάρκεια της καριέρας μου και αυτό κάνω. Παράλληλα όμως μου αρέσει και το ποστ παιχνίδι και γενικά όσο μπορώ να φτάνω κοντά στο καλάθι αν δεν έχω την ευκαιρία να εκτελέσω από απόσταση".

Για το ποια είναι η θέση του: "Η θέση μου είναι στο "4". Για αυτή τη θέση αποκτήθηκα από τον Παναθηναϊκό, για εκεί με προορίζει ο προπονητής μου. Παράλληλα όμως μπορώ να παίξω και έχω παίξει και στο "3". Εξαρτάται από τα ματσαρίστματα και τις καταστάσεις του αγώνα".

Για τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό: " Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που πάντα στοχεύει σε τίτλους και θέλω να βοηθήσω να κατακτήσουμε πολλούς τέτοιους. Δεν μπορώ να κρύψω την επιθυμία μου για ένα Final 4 , που ξέρω ότι είναι και επιθυμία του Παναθηναϊκού".

Για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν το ξέρει τι να περιμένει: " Ξέρω για το ντέρμπι αυτό, ξέρω πόσο μεγάλο γεγονός είναι, όπως επίσης ξέρω και τον Ολυμπιακό, τον οποίο έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές. Ανυπομονώ να παίξω απέναντί τους, ωστόσο αυτοί είναι που πρέπει να ανησυχούν για μένα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ