ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χειρότερο από το πούλμαν, έγινε σαν το Big Brother

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Στη διάρκεια της εκπομπής "Είναι να γελάει κανείς" του Sport24 Radio 103.3, ο Γιώργος Συρίγος αναφέρθηκε σε όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, μετά την ήττα - αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πάτρας.

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον ραδιοφωνικό αέρα του Sport24 Radio 103.3 όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό, μετά την ήττα - αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πάτρας. Στην εκπομπή " Είναι να γελάει κανείς" αναφέρθηκε στο ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην προπόνηση της Δευτέρας (11/11), την έγγραφη απολογία των παικτών του τριφυλλιού και όσα ακολούθησαν στα social media, μετά το "τιτίβισμα" του Ταϊρίς Ράις.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ένα σκηνικό που τσαλακώνει την εικόνα και την αξιοπιστία του συλλόγου. Γιατί λέω ότι είναι χειρότερο από το πούλμαν: γιατί τώρα έχουμε σαπουνόπερα κανονική, έχουμε το Big Brother, το Truman Show. Τα βιώνει αυτά εδώ και 24 ώρες η φίλαθλη κοινή γνώμη. Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε ξεκατίνιασμα ενός παίκτη και ενός ιδιοκτήτη στα social media. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί! Να λέει ο Ταϊρίς Ράις το αυτονόητο, ότι δηλαδή κάποια πράγματα είναι για να λύνονται εντός των τειχών και να απαντάει ο ιδιοκτήτης "βούλωσέ το και κάνε αυτό που σου λέω γιατί ξενυχτάς ή οτιδήποτε άλλο".

Πάμε να δούμε και την περίφημη επιχειρηματολογία από την πλευρά του ιδιοκτήτη. Ξενυχτάτε, λέει, κάνετε και δείχνετε. Πέρα από το γεγονός πως αυτό το έργο παίζεται κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός θα βιώσει μια μεγάλη ήττα, λες και μόνο τότε ξενυχτούν οι παίκτες, αν ξενυχτούν. Ας πάμε όμως με τη δική του λογική, ότι το κάνουν. Οι οργανισμοί, όπως ο Παναθηναϊκός, έχουν εσωτερικό κανονισμό. Αν κάποιος ξενυχτά, δεν χρειάζονται ούτε δράματα, ούτε αυτά που συμβαίνουν εδώ και 24 ώρες. Αρκεί μια απλή ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων της ομάδας. Έτσι γίνεται η δουλειά. Τι λέει ο εσωτερικός κανονισμός; Αυτό.

Ο τρόπος που το διαχειρίζεται και βγαίνει όλη αυτή η ιστορία δεν γυρίζει απλά μπούμερανγκ, τσαλακώνει την εικόνα όλων. Περνάει ένα μήνυμα ότι ο παραλογισμός θριαμβεύει, κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Οι παίκτες αυτή την στιγμή νιώθουν σαν να κυνηγούν την ουρά τους, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Δηλαδή αυτή η απλή λογική "ξενύχτησες, σε πιάσαμε, τρως το πρόστιμο με βάση τον εσωτερικό κανονισμό και πάμε παρακάτω". Όπως γίνεται σχεδόν σε όλες τις σοβαρές και μεγάλες ομάδες.

Αντ' αυτού βγαίνουν προς τα έξω όλα αυτά, με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο δημοσίως, ο οποίος έχει ως αποτέλεσμα -με συγχωρείτε για την βαριά έκφραση- τον εξευτελισμό του προπονητή. Τι είναι αυτό τώρα; Γραπτή δήλωση, που λέει όσα προανήγγειλε ο μεγαλομέτοχος μισή ώρα πριν. Κι εν συνεχεία, για να αποδειχθεί πλήρως ότι όλο αυτό ήταν δρομολογημένο εξαρχής, έρχεται η ατάκα του Ταϊρίς Ράις στο Twitter, η οποία ακόμη και για όσους είχαν μια μικρή αμφιβολία ότι αυτό το πράγμα μπορεί να έγινε αυθόρμητα, δηλαδή η "συγγνώμη" των παικτών, για να σβήσει οποιαδήποτε αμφιβολία.

Big Brother λοιπόν, Truman Show ή οτιδήποτε άλλο παράλογο, παράδοξο και εξωφρενικό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ