ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψε στους Zhejiang Golden Bulls ο Ντένμον

Υπέγραψε στους Zhejiang Golden Bulls ο Ντένμον

Το τυπικό σκέλος της μετακόμισης του Μάρκους Ντένμον στην Κίνα ολοκληρώνεται, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε στους Zhejiang Golden Bulls και πλέον απομένει η ανακοίνωση της απόκτησής του από τη νέα του ομάδα.

Ο Μάρκους Ντένμον, όπως ήταν γνωστό , θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, καθώς έχει συμφωνήσει με τους Zhejiang Golden Bulls και άμεσα αναμένεται και η επισημοποίηση του ντιλ.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ σύμφωνα με τον Κινέζο δημοσιογράφο, Ζανγκ Ντούο έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στους Zhejiang Golden Bulls αυτό που απομένει πλέον είναι η επισημοποίηση του ντιλ.

Ο Μάρκους Ντένμον την σεζόν 2017-18 μέτρησε 28 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό στην EuroLeaguie και είχε μέσο όρο 5,6 πόντους, 0,8 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ. Ο Ντένμον τη νέα αγωνιστική περίοδο θα τριπλασιαστούν, καθώς θα εισπράξει 1.200.000 δολάρια, ενώ ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει τα δικαιώματά του για την σεζόν 2019-20.

Οι "πράσινοι" πάντως μετά την αποχώρηση του Ντένμον προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ματ Λοτζέσκι, έντυσαν με τα χρώματά τους τον ΝτεΣον Τόμας και τον Βαγγέλη Σακελλαρίου (θα έχει βοηθητικό ρό) και απέκτησαν καλύτερη... ισορροπία στο ρόστερ τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ