ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αλεξανδρής: "Δύσκολη βραδιά για όλη τη Νέα Σμύρνη"

Αλεξανδρής: "Δύσκολη βραδιά για όλη τη Νέα Σμύρνη"
EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ οδεύει προς την Α2 και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της.

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola έπειτα από την ήττα από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται με το ένα... πόδι στην A2 και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά το τέλος της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την διαφαινόμενη χαμένη "μάχη" της ομάδας του .

"Είναι μια δύσκολη βραδιά για όλη τη Νέα Σμύρνη. Το καμάρι αυτής της πόλης δυστυχώς δεν τα κατάφερε να πετύχει την παραμονή. Νομίζω ότι χρειάζεται αυτοκριτική και να σκεφτούμε για ποιο λόγο έφτασε η ομάδα να παίζει την παραμονή της. Αυτές τις 10 ημέρες νιώθω μέλος αυτής της προσπάθειας, νιώθω την ίδια ευθύνη και απογοήτευση, όπως νιώθουν και όσοι είναι κοντά στην ομάδα. Δεν μετάνιωσα που ήρθα, γιατί βρήκα ξανά φίλους εδώ όπως ο Μισιακός και ο Θεοδοσίου και μοιράστηκα ένα όραμα που έχει ο πρόεδρος. Δεν τα καταφέραμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές. Είχαμε την ευκαιρία με τον Άρη που ήταν στα μέτρα μας, ώστε να κάνουμε μια νίκη", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ομάδα Νέας Σμύρνης, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και δεν αδιαφόρησε. Έχει ένα πλήρες ρόστερ και μπόρεσε να ανταποκριθεί με τις λύσεις από τον πάγκο του. Ο ΠΑΟΚ κόντυνε το σχήμα και έτσι δημιουργήθηκε πρόβλημα για εμάς. Δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις γιατί ακύρωσε τις προσπάθειες των ψηλών μας. Είπα στα παιδιά πως πρέπει να τελειώσει με αξιοπρέπεια η χρονιά. Στο χέρι της διοίκησης είναι να διορθώσει τα λάθη, γιατί η ομάδα έχει μέλλον και δεν έχει χαθεί".

Όσον αφορά την δεύτερη περίοδο, όταν ο ΠΑΟΚ έκανε επιμέρους σκορ 16-29, ανέφερε: "Είπα και στα παιδιά πως δεν είναι αυτή η πραγματική τους εικόνα. Κάποιοι αντέχουν να παίξουν με πίεση. Υπάρχει μια δικαιολογία, αλλά κάποιοι αντέχουν και κάποιοι όχι".

Τέλος, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ρωτήθηκε για που μπορεί να βρει η ομάδα του κίνητρο για την αναμέτρηση στην Κρήτη με το Ρέθυμνο (13/5, 17:00): "Βρίσκεται στο τι θα πούμε αλλά και στους χαρακτήρες των παικτών. Τελείωσε τόσο γρήγορα το δικό μας το παιχνίδι, ενώ άλλα ακόμα παίζονταν. Ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να τα προσέχει αυτά. Δεν λέω ότι έγινε εκ του πονηρού, αλλά καλό είναι να έχουν όλα μια σωστή βάση. Θέλω να κλείσουμε την προσπάθεια αυτή με μια νίκη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ