ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αλευρογιάννης και πενταμελής επιτροπή στον Πανιώνιο

MEDIA DAY ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης θα συνεχίσει ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος, έως ότου βρεθεί η διάδοχη κατάσταση στον σύλλογο.

Την παραμονή του Σταύρου Αλευρογιάννη στην ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσαν οι "κυανέρυθροι" την Κυριακή (2/9), τονίζοντας πως ο "ισχυρός άνδρας" της ομάδας θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να βρεθεί διάδοχη κατάσταση.

Όπως επισημαίνεται από την ομάδα της Πλατείας μάλιστα, ξεκινά άμεσα "νέος μεταγραφικός σχεδιασμός" για την ομάδα. Όπερ και σημαίνει πως όλα αρχίζουν από το "μηδέν" για την επάνδρωση του ρόστερ και την εύρεση προπονητή.

Η σχετική ανακοίνωση:

" H συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής, από μέλη της Πανιώνιας οικογένειας και μη και η οποία θα ασχολείται με την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μπάσκετ, αποτελεί το πρώτο βήμα της ΚΑΕ Πανιώνιος που προχωρά τάχιστα και στην υλοποίηση του νέου μεταγραφικού σχεδιασμού.

Ο μεγαλομέτοχος κ. Σταύρος Αλευρογιάννης, όπως του ζητήθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία της πρόσφατης γενικής συνέλευσης και έχοντας αποδείξει την φερεγγυότητα του στο διάστημα της ενασχόλησης του, κατά την περσινή περίοδο, θα εγγυηθεί την βιωσιμότητα της ΚΑΕ Πανιώνιος, έως ότου και στην διάρκεια της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, υπάρξει ενδιαφέρον και συμφωνία με υποψήφιο επενδυτή, ώστε να γίνει ομαλά και η δωρεάν μεταβίβαση των μετοχών".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ