ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αναμένουν το συμβόλαιο του Πόιντερ στον Πανιώνιο

Αναμένουν το συμβόλαιο του Πόιντερ στον Πανιώνιο
AP PHOTO/GERALD HERBERT

Ο Πανιώνιος έχει προχωρήσει τις επαφές του με τον Σερ Ντομινίκ Πόιντερ και στην Πλατεία περιμένουν από τον παίκτη να τους στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola συνεχίζει να υλοποιεί τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και θέση στα πλάνα της ομάδας της Νέας Σμύρνης έχει ο Σερ Ντομινίκ Πόιντερ.

Οι "κυανέρυθροι" μάλιστα έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τις επαφές τους με τον 26χρονο Αμερικανό σμολ φόργουορντ (1.98μ.), ο οποίος το 2015 επιλέχθηκε στο Νο. 53 του NBA Draft από τους Cleveland Cavaliers.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, όπως ενημέρωσε, περιμένει από τον παίκτη να της στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία της μαζί του για έναν χρόνο.

Ο Σερ Ντομινίκ Πόιντερ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην G-League (Canton Charge - 2015/16) κι εν συνεχεία αγωνίστηκε στο Ισραήλ (Χάποελ Εϊλάτ 2016, Ιρόνι Κιριάτ - 2016/17). Ακολούθησε η θητεία του στον Λίβανο (Byblos Club, 2017), ενώ ολοκλήρωσε την σεζόν 2017-18 στην Ουγγαρία, όπου φόρεσε την φανέλα της Άλμπα Φέχερβαρ. Ο Πόιντερ με την Άλμπα Φέρχεβαρ μέτρησε 14 συμμετοχές και είχε μέσο όρο 10 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ.

Η ενημέρωση του Πανιωνίου αναφέρει:

Προχωρά βήμα-βήμα ο μεταγραφικός σχεδιασμός

"Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο μεγαλομέτοχος κ. Σταύρος Αλευρογιάννης προχωρούν στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αναμένει την οριστικοποίηση της απόκτησης του Αμερικάνου φόργουορντ, Sir' Dominic Pointer, στον οποίο έχει αποσταλεί υπογεγραμμένο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA".

AP Photo/Gerald Herber

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ