ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ενεργοποιούνται τα συμβόλαια των τριών από τους πέντε ξένους στον Πανιώνιο

Ενεργοποιούνται τα συμβόλαια των τριών από τους πέντε ξένους στον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα συμβόλαια μόνο τριών εκ των πέντε ξένων που είχαν ανακοινωθεί, αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν στον Πανιώνιο. Η προετοιμασία ξεκινά μόνο με νεαρούς.

Την ενεργοποίηση των συμφωνιών που είχαν υπογραφεί στη διάρκεια του καλοκαιριού ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, ο οποίος επιχειρεί να γεμίσει άμεσα το ρόστερ του. Οι "κυανέρυθροι" περιμένουν εντός της εβδομάδας τον Ντέβιον Μπέρι, τον Τζέιμι Σκιν και τον Νέιτ Μπριτ, την ώρα που -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- δεν ισχύει το ίδιο με τον Κέισι Χιλ και τον Ντομ Πόιντερ. Οι δύο αθλητές είχαν επίσης ανακοινωθεί από την ομάδα, πριν από ενάμιση μήνα, αλλά στην πράξη δεν φαίνεται πως θα φορέσουν τη φανέλα του Πανιωνίου.

Από εκεί και πέρα, έγινε επίσημα γνωστό πως ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Νίκου Δίπλαρου για ένα ακόμη χρόνο, ενώ σε ισχύ τέθηκε κι η συμφωνία με τον Νίκο Καμαριανό.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου ξεκινά την Τρίτη (4/9) με την παρουσία των δύο προαναφερθέντων παικτών, όσο και κάποιων ακόμη νεαρών αθλητών του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση:

" H KAE Πανιώνιος ανακοινώνει την υλοποίηση των συμφωνιών και των των συμβολαίων που έχουν υπογραφεί με τους Αμερικάνους παίκτες, Devion Berry, Jamie Skeen και Nate Britt. Η ΚΑΕ Πανιώνιος απέστειλε αεροπορικά εισιτήρια στους τρεις παίκτες και η άφιξη τους στην Ελλάδα, έχει προγραμματισθεί να γίνει σταδιακά, μέχρι το τέλος της τρεχούσης εβδομάδας.

Σε ισχύ τίθεται και το συμβόλαιο του Νίκου Καμαριανού.

Ανανέωση συνεργασίας με τον Νίκο Δίπλαρο

Παίκτης του Πανιωνίου θα συνεχίσει να είναι ο Νίκος Δίπλαρος στην περίοδο 2018-2019, με την υπογραφή νέου, μονοετούς συμβολαίου. Ο Δίπλαρος θα συμμετάσχει στην έναρξη της προετοιμασίας, σήμερα (4/9), στο Δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (17.30). Στην πρώτη προπόνηση, θα συμμετέχουν οι Δημητρακόπουλος, Ρουμελιώτης, Τόλιας, Καμαριανός και Καμπερίδης.

Άμεσος συνεργάτης του προπονητή, Κρις Χουγκάζ, θα είναι ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ"

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ