ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ενημέρωσε τους υποψήφιους επενδυτές ο Σκουρτόπουλος

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος συναντήθηκε την Τρίτη (21/8) με τους υποψήφιους επενδυτές του Πανιωνίου Βίκος Cola, συζητώντας για τον σχεδιασμό των "κυανέρυθρων" για τη νέα σεζόν.

Μετά το ραντεβού που έγινε με τον Σταύρο Αλευρογιάννη, ακολούθησε ένα ακόμη από τους υποψήφιους επενδυτές στην ΚΑΕ Πανιώνιος Βίκος Cola. Αυτή τη φορά με τον προπονητή της ομάδας, Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο έμπειρος τεχνικός ενημέρωσε για τον αγωνιστικό σχεδιασμό που έχει γίνει μέχρι στιγμής, για τους παίκτες που αποχώρησαν και έφτασαν στη Νέα Σμύρνη το φετινό καλοκαίρι, αλλά και για όσα ακόμη πρέπει να γίνουν για να μπορέσει η ομάδα να λειτουργήσει με κανονικότητα.

Οι διεργασίες δεν σταματούν εδώ από την πλευρά των επενδυτών, αφού όπως έχει επισημανθεί ήδη, στόχος είναι να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταβίβαση των μετοχών από τον Σταύρο Αλευρογιάννη στους κ. Ράικο και κ. Κραβαρίτη για να μπει η ομάδα στη νέα εποχή.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ