Με την φημολογία περί μετακόμισης του Πανιωνίου στην Δράμα να εντείνεται, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας ότι θα κάνει ό,τι γίνεται για να αποτρέψει κάτι τέτοιο.

Η είδηση ότι στον Πανιώνιο σκέφτονται μετακόμιση της ομάδας στην Δράμα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην "κυανέρυθρη" οικογένεια. Οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν από παίκτες, η δεύτερη ωστόσο ήρθε από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο.

ADVERTISING

Μέσω ανακοίνωσης, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος γνωστοποίησε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ χωρίς επιτυχία, ξεκαθαρίζοντας πως οποιαδήποτε σκέψη μετακόμισης της ομάδας δεν θα γίνει δεκτή.

"Θα σταθούμε απέναντι σε κάθε πιθανή κίνηση που θα προσβάλει το έμβλημα και τα 130 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου μας" αναφέρει κάποια στιγμή η ανακοίνωση, ενώ σε ένα άλλο σημείο τονίζεται πως "δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αλλάξει το όνομα και την έδρα της ομάδας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ADVERTISING

"Τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν οι φήμες περί πιθανής πώλησης και συγχώνευσης της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με ομάδα της επαρχίας.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ, πρωτίστως ως θεματοφύλακας της Πανιώνιας Ιδέας και δευτερευόντως ως μέτοχος, καλεί την Διοίκηση της ΚΑΕ να ενημερώσει άμεσα για τις προθέσεις της, τόσο εμάς όσο και το σύνολο των φιλάθλων μας.

Η στάση μας είναι απολύτως ξεκάθαρη. Θα σταθούμε απέναντι σε κάθε πιθανή κίνηση που θα προσβάλει το έμβλημα και τα 130 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου μας.

Από το 1940 η Νέα Σμύρνη φιλοξενεί στην αγκαλιά της την αθλητική και πολιτιστική κληρονομιά που έφεραν οι πρόγονοί μας από την Σμύρνη.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αλλάξει το όνομα και την έδρα της ομάδας.

Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ να μείνει ενωμένος και σε επαγρύπνηση έως ότου αποσαφηνιστεί η θέση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ".