ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η τοποθέτηση του Μίχαλου για τον Πανιώνιο

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Μίχαλος σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στον Πανιώνιο Βίκος Cola και τόνισε πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης πρέπει να διαβεί στον "κανονικό μπασκετικό δρόμο" που ακολουθούσε τόσα χρόνια.

Ο Νίκος Μίχαλος μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Σταύρου Αλευρογιάννη από την ΚΑΕ Πανιώνιος Βίκος Cola πήρε θέση για τις εξελίξεις στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και στην τοποθέτησή του δεν έκρυψε το "δέσιμό" του με τον "Ιστορικό".

Ο Νίκος Μίχαλος, ο οποίος είχε μιλήσει στο Sport24.gr για την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο Βίκος Cola μεσούσης της σεζόν 2017-18, τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα είναι "πάνω από όλους και όλους" αλλά και πως αυτή πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο που διάβαινε όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, προέτρεψε τους φιλάθλους και τους παίκτες να κάνουν την "ομάδα αυτή εθισμό για όλους που την γουστάρουν".

Ο Νίκος Μίχαλος έγραψε στο Facebook: "Ο Πανιώνιος είναι πάνω από όλους και από όλα. Ο καθένας που έκανε το κομμάτι του εις βάρος της ομάδας κάποια στιγμή θα το βρει μπροστά του. Τώρα η ομάδα πρέπει να βρει τον κανονικό της μπασκετικό δρόμο που είχε τόσα χρόνια. Ο κόσμος και όσοι παίκτες φορέσουν την φανέλα φέτος έχουν την υποχρέωση να ξανακάνουν την ομάδα αυτή εθισμό για όλους που την γουστάρουν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ