ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΚΑΕ Πανιώνιος: "Δεν θα ανεχθούμε καμία στοχοποίηση"

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πανιώνιος, που υποστηρίζει πως στοχοποιήθηκε μετά την αναμέτρηση με τον Χολαργό. "Αν μας ζητηθεί, θα συνδράμουμε στις αρχές" αναφέρουν οι κυανέρυθροι.

Λίγες ώρες μετά την είδηση πως ο ΕΣΑΚΕ συγκεντρώνει υλικό από την αναμέτρηση Πανιώνιος - Χολαργός της 26ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League 2018/19 για να το στείλει στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, οι παράγοντες της ΚΑΕ Χολαργός δήλωσαν πως θα υποστηρίξουν την έρευνα για να ξεκαθαριστεί αν έχει υπάρξει παρατυπία/παρανομία στον αγώνα της περασμένης Τρίτης.

Το βράδυ της Παρασκευής (10/5) ήρθε η σειρά της ομάδας της Νέας Σμύρνης να περάσει στην αντεπίθεση, με μια ανακοίνωση που θέτει προ των ευθυνών τους όσους στοχοποίησαν τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά το περιεχόμενό της:

" Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει βρεθεί στο επίκεντρο μίας καλά οργανωμένης προσπαθειας να πληγεί εξωαγωνιστικά η ομάδα μας με συνεχόμενα κακόβουλα, ανυπόστατα και ψεύδη δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό (κυρίως) τύπο.

Ενορχηστρωτές, είναι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, στους οποίους εχουμε αρνηθεί πολλάκις συνεργασία από όταν αναλάβαμε την ΚΑΕ Πανιώνιος και πλέον εκβιαστικά προσπαθούν, με αυτόν τον τρόπο, να λάβουν το οικονομικό αντάλλαγμα που μας ζήτησαν. Τις τελευταίες δε ημέρες, έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν την λεπτή γραμμή που διαχωρίζει την παραπληροφόρηση από την συκοφαντία διακινώντας ψευδείς πληροφορίες που βλάπτουν το άθλημα.

Δυστυχώς, η τυφλή αναπαραγωγή των εν λόγω δημοσιευμάτων και από άλλες ιστοσελίδες και blogs, έχει δημιουργήσει, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, αναστάτωση εντος της ομάδας μας και έχει διαταράξει τη σχέση με τους φιλάθλους μας. Ήδη βέβαια, υπάρχει μια αναδίπλωση στην διάδοση αυτών των ψευδών ειδήσεων αλλά παρά ταύτα, η ΚΑΕ Πανιώνιος ενημερώνει ότι δεν θα ανεχτεί ούτε την στοχοποίηση, αλλά ούτε και την περαίτερω υποβάθμιση του αθλήματος μέσω κακόβουλων, ανυπόστατων και ψευδών δημοσιευμάτων που δύναται να δημιουργήσουν πέρα από την οικονομική ζημία και πλήρη απαξίωση του αθλήματος.

Στα πλαίσια αυτά, προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα που έχει στην διάθεση της, προκειμένου να προστατέψει τα οικονομικά -και όχι μόνο- συμφέροντα της. Ταυτοχρόνως, δηλώνουμε υπεύθυνα, ότι εάν ποτέ μας ζητηθεί, θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί ώστε να συνδράμουμε τις αρμόδιες αρχές".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ