ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπαρτζώκας: "Καταφέραμε κι αντιδράσαμε"

Μπαρτζώκας: "Καταφέραμε κι αντιδράσαμε"
INTIME SPORTS

Το σημαντικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ήταν ότι η ομάδα του κατάφερε κι αντέδρασε μετά την... κατραπακιά από τον Παναθηναϊκό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κόουτς των ομάδων στην Α1 Ανδρών, με δεδομένη τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί.

" Οι συνθήκες στην Α1 είναι πολύ δύσκολες για τους προπονητές. Από το πόσο σκληροί είμαστε θα φανεί πόσο θα αντέξουμε", τόνισε ο Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε:

"Προερχόμασταν από κακές εμφανίσεις. Μετά την κατραπακιά από τον Παναθηναϊκό είπαμε με τους παίκτες ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Το σημαντικό είναι πως αντιδράς. Η φετινή χρονιά για τον Πανιώνιο είναι μεταβατική για να δούμε ποιοι από τους νεαρούς παίκτες μπορούν να σταθούν στο ρόστερ τα επόμενα χρόνια που η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει".

Από την πλευρά του ο Χάρης Γιαννόπουλος δήλωσε: "Ξεκινήσαμε δυνατά. Στόχος μας είναι να έχουμε διάρκεια σε κάθε παιχνίδι. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Θα πάμε στον Άρη να κάνουμε το ίδιο όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια".

Καλαφατάκης: "Είμαι αγωνιστής"

Στο πρώτο παιχνίδι που έκατσε στον πάγκο του Ηρακλή, ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν ευτύχησε να συνδυαστεί με νίκη. Πάντως, είναι αποφασισμένος να παλέψει... "Σαφώς και αφήσαμε τον Πανιώνιο να βρει ρυθμό. Είναι ομάδα με ταλέντο και ενθουσιασμό. Δεν κατορθώσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Η ομάδα έχει ψυχολογικό πρόβλημα και αυτό φαίνεται από τα πολλά εύκολα καλάθια που χάσαμε.

Θα μπορούσα να μην μπω στα βαθιά από την πρώτη μέρα. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, έγιναν λάθη αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έπρεπε να έρθω με τα παιδιά για να γνωρίσω την ομάδα. Να έχω τέσσερις μέρες στον αγώνα με τον Ίκαρο. Είμαι αγωνιστής, επαγγελματίας προπονητής. Καλά-καλά δεν ήξερα τα συστήματα.

Θέλουμε να ξεκινήσουμε τις νίκες και να παλέψουμε για τη σωτηρία. Συζητάμε με τη διοίκηση για την ενίσχυση. Η δουλειά που ανέλαβα είναι δύσκολη αλλά έχω μάθει να το πολεμάω. Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μαζί, διοίκηση κόσμος και παίκτες και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Η νίκη του Πανιώνιου ήταν δίκαιη".

Τέλος, ο εκπληκτικός Ματ Μπόλντουιν που πέτυχε 19 πόντους σχολίασε: "Επιτρέψαμε στον Πανιώνιο να βρει ρυθμό γιατί κάναμε πολλά λάθη. Ήμασταν βιαστικοί στις προσπάθειες μας να το γυρίσουμε και δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ