ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος κατέθεσε τον φάκελο αδειοδότησης

Ο Πανιώνιος κατέθεσε τον φάκελο αδειοδότησης

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Βίκος Cola κατέθεσε τον φάκελο αδειοδότησης στην ΕΕΑ, σε μία κίνηση που επιτρέπει στους υποψήφιους επενδυτές να ασχοληθούν πιο έντονα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης αποχωρεί από την ΚΑΕ Πανιώνιος Βίκος Cola, αλλά πριν από αυτό θέλει να παραδώσει την ομάδα έτοιμη σε διοικητικό επίπεδο. Γι αυτό, οι "κυανέρυθροι" προχώρησαν δίχως χρονοτριβή το κομμάτι της κατάθεσης του φακέλου αδειοδότησης στην ΕΕΑ, όπως έγινα επίσημα γνωστό.

Όπως επισημαίνεται μάλιστα στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, οποιαδήποτε έξτρα οικονομική υποχρέωση προκύψει για την περσινή σεζόν θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον απερχόμενο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

" H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενημερώνει ότι κατατέθηκε ο πλήρης φάκελος αδειοδότησης, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και περιλαμβάνει την ανανέωση της εγγυητικής επιστολής, την ασφαλιστική και την φορολογική ενημερότητα, καθώς και τον προϋπολογισμό οικονομικής λειτουργίας.

Την ευθύνη συγκέντρωσης των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τα έξοδα ανέλαβε η παρελθούσα διοίκηση του μεγαλομετόχου κ. Σταύρου Αλευρογιάννη, προκειμένου να υπάρξει κάθε δυνατή διευκόλυνση για την ομαλή και ταχεία μετάβαση στην επόμενη διοίκηση και στους υποψήφιους επενδυτές που έχουν ενδιαφερθεί για την ανάληψη της εταιρίας.

Επίσης, οικονομικές υποχρεώσεις της προηγούμενης περιόδου που τυχόν προκύψουν, μετά την τελική εκκαθάριση, καθώς και η δωρεάν παραχώρηση των μετοχών, θα καλυφθούν πλήρως με έγγραφη δήλωση της παρελθούσης διοίκησης. όπως έχει δεσμευτεί ο κ. Αλευρογιάννης.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ"

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ