ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πάλι στον... αέρα ο Πανιώνιος

Πάλι στον... αέρα ο Πανιώνιος

Στον αέρα βρίσκεται η προ ημερών μεταβίβαση των μετοχών στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο και το τοπίο εξακολουθεί να μοιάζει ομιχλώδες στον Πανιώνιο.

Ο Σεπτέμβριος δεν μπήκε με καλούς οιωνούς στη Νέα Σμύρνη. Ανήμερα της γενικής συνέλευσης της ΚΑΕ (1/9, 17:00) ο Πανιώνιος βρίσκεται πάλι στον αέρα, όπως δηλαδή και η προ ημερών συμφωνία με τον επιχειρηματία Γιώργο Χριστοδουλόπουλο που είχε ανακοινώσει ο Σταύρος Αλευρογιάννης.

Παρά τις εξαγγελίες που έκανε μία ημέρα μετά τη συμφωνία, ο νέος επενδυτής του "ιστορικού" δεν έχει καταφέρει να βρει προπονητή, αφού όλες οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό. Επίσης, ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία ούτε και με κάποιον παίκτη, καθώς όλες οι συμφωνίες που είχαν γίνει τον προηγούμενο μήνα θεωρούνται άκυρες, με αποτέλεσμα το ρόστερ των "κυανέρυθρων" να μοιάζει με... λευκό χαρτί.

Ο Κρις Χουγκάζ, ο πρώτος στόχος της διοίκησης Χριστοδουλόπουλου, εξακολουθεί πάντως να θεωρείται η πιθανότερη λύση, όχι όμως με τον συγκεκριμένο επενδυτή στο κεφάλι της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός φέρεται να ζητά εγγυήσεις από την (όποια) διοίκηση της "κυανέρυθρης" ΚΑΕ, προς το παρόν όμως αυτό που προέχει είναι να δοθεί μία λύση στο διοικητικό πρόβλημα, το οποίο μοιάζει με γόρδιο δεσμό.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ