ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Αποχώρησε για την Μπαϊρόιτ ο Λάκι Τζόουνς

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε ότι ο Λάκι Τζόουνς αποχώρησε από την ομάδα με προορισμό τη Μπαϊρόιτ, η οποία πλήρωσε το buy ouy που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τους "κυανέρυθρους".

Δύο εβδομάδες κράτησε η σχέση του Λάκι Τζόουνς με τον Πανιώνιο. Όπως ανακοίνωσαν οι "κυανέρυθροι", ο Αμερικανός αποχώρησε με προορισμό την Μπαϊρόιτ, η οποία πλήρωσε το buy out που υπήρχε στο συμβόλαιο του και τον απέκτησε.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο Πανιώνιος ανακοίνωσε και την λύση της συνεργασίας με τον Ντεμέτρικ Όστιν λόγω προσωπικού προβλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"HKAE Πανιώνιοςενημερώνει ότι η γερμανικήBayreuthκάλυψε το buy out, το οποίο υπήρχε στο συμβόλαιο τουLucky Jonesκαι ως εκ τούτου ο Αμερικανός παίκτης αποχωρεί από τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ για να συνεχίσει την καριέρα του στην bundesliga. Η ομάδα μας, θέλοντας να είναι ξεκάθαρη προς όλες τις κατευθύνσεις, επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα εξής: Στην αρχική συμφωνία και κατ’ επέκταση το συμβόλαιο που υπογράφτηκε με τον αθλητήLucky Jonesυπήρχε όρος “buy out” για ομάδα του εξωτερικού, κατόπιν επιθυμίας του 26χρονου Forwrad.

Ο παίκτης τήρησε όλες τις παραμέτρους της αρχικής μας συμφωνίας, αφίχθη την προβλεπόμενη μέρα στηνΕλλάδακαι πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην χώρα μας κι ενώ είχε ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες τουΓιάννη Λίβανου, παρουσιάστηκε ηBayreuth, η οποία του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας, ενημερώνοντας -παράλληλα- πως σκοπεύει να καλύψει το ποσό του buy out που προβλεπόταν στο συμβόλαιο του παίκτη. Η πλευρά τουLucky Jonesμας ενημέρωσε ότι αποδέχεται την πρόταση τηςBayreuthκαι καθώς σήμερα (10/9) καλύφθηκε το ποσό του προβλεπόμενου buy out, ο παίκτης πλέον αποχωρεί από τηνΚΑΕ Πανιώνιος.

Ο προπονητής της ομάδας μας σε συνεργασία με την διοίκηση έχουν ήδη βρει και υπογράψει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τονLucky Jones, ενώ παράλληλα γίνονται περαιτέρω προσπάθειες, ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ