ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ελεύθερος να κάνει πάλι μεταγραφές

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ενημέρωσε πως προχώρησε σε διακανονισμό χρέους, που υπάρχει εδώ και πέντε χρόνια, με αποτέλεσμα να προκύψει άρση του ban της FIBA. Ελεύθεροι να κάνουν μεταγραφές οι κυανέρυθροι.

Δύο μέρες πριν την ολοκλήρωση του έτους, ο Πανιώνιος κατάφερε να προχωρήσει σε διακανονισμό του χρέους που υπήρχε απέναντι σε ατζέντη και παίκτες, για να κερδίσει πάλι τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές. Οι κυανέρυθροι ενημέρωσαν πως βρήκαν σημείο επαφής με τον Λου Διαμαντόπουλο και τους Γάιο Σκορδίλη - Μπράιαν Φιτζπάτρικ, για οφειλές που υπήρχαν εδώ και πέντε χρόνια.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Νέας Σμύρνης στέκεται στο γεγονός πως δεν κατέστη δυνατή η " επικοινωνία με την διοίκηση, που δημιούργησε τις συγκεκριμένες οφειλές, πόσω μάλλον η ανάληψη και εξόφληση αυτών".

Αυτή η εξέλιξη έφερε την άρση του ban της FIBA και την -εκ νέου- δυνατότητα στον Πανιώνιο να προβεί σε μεταγραφές παικτών, από το εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος:

"Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa γνωστοποιεί στους φιλάθλους της πως έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών, που έχε επιβληθεί στην ΚΑΕ λόγω οφειλών προς στον ατζέντη Λου Διαμαντόπουλο και τους αθλητές Γάιο Σκορδίλη και Brian Fitzpatrick από τις αγωνιστικές περιόδους 2013/14-2014/15, οφειλές που δεν σχετίζονται σε καμία περίπτωση με τη νυν διοίκηση.

Παρά τις επίμονες και συνεχόμενες προσπάθειες, από την στιγμή που δημοσιοποίησε η FIBA την απαγόρευση μεταγραφών για την ομάδα μας (5/12), δεν κατέστη δυνατή ούτε καν η επικοινωνία με την διοίκηση, που δημιούργησε τις συγκεκριμένες οφειλές, πόσω μάλλον η ανάληψη και εξόφληση αυτών.

Κατόπιν εκτεταμένων διαπραγματεύσεων με τον ατζέντη Λου Διαμαντόπουλο και με την συνδρομή της FIBA συμφωνήθηκε ο τρόπος εξόφλησης του συνολικού ποσού των 35.207 ευρώ, πλέον νόμιμων τόκων.

Σήμερα (30/12), κατατέθηκε το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην πρώτη δόση, στάλθηκε στην FIBA ο συμφωνηθέντας διακανονισμός και πλέον η ομάδα μας αναμένει την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών, ώστε να προχωρήσει στην απαραίτητη περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, με μοναδικό στόχο να παρουσιαστεί ακόμα πιο ανταγωνιστική στην συνέχεια του φετινού συναρπαστικού πρωταθλήματος της ΕΚΟ Basket League.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa με επίγνωση της ιστορίας και της βαριάς φανέλας που φέρει αυτή η ομάδα θα κάνει οτιδήποτε είναι δυνατό για να προασπίσει το αγωνιστικό τμήμα και όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα στην EKO Basket League και ξεκαθαρίζει πως θα στραφεί κατά των υπευθύνων που θέτουν τέτοιου είδους εμπόδια ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ στην πορεία της ομάδας μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ