ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ετοιμος για ενίσχυση

Πανιώνιος: Ετοιμος για ενίσχυση
PANIONIOSBC

Ο Πανιώνιος κινείται στους ρυθμούς του παιχνιδιού με το Λαύριο (2/3, 18:00) στο "Σοφία Μπεφόν" και οι κυανέρυθροι φορτσάρουν για την κρίσιμη αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Basket League. Σκέψεις για ενίσχυση...

Ο Πανιώνιος συνεχίζει με αδιάκοπο ρυθμό την προετοιμασία του για το παιχνίδι με το Λαύριο (2/3, 18:00) για την 17η αγωνιστική της Basket League, το οποίο θα είναι το πρώτο που θα δώσει στο "Σοφία Μπεφόν" του Π. Φαλήρου.

Η μισθοδοσία των κυανέρυθρων για το μήνα Ιανουάριο έχει τακτοποιηθεί, όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Βασίλη Φραγκιά και άπαντες στις τάξεις του Ιστορικού είναι προσηλωμένοι στο πώς θα πάρουν την 4η νίκη τους στην Basket League της τρέχουσας σεζόν.

Ταυτόχρονα, οι διοικούντες των κυανέρυθρων κάνουν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας τους.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, είναι απόλυτα ενημερωμένος για όλα τα θέματα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες και από την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να επιληφθεί της τακτοποίησής τους, καθώς αυτή την στιγμή προέχει το κρίσιμο παιχνίδι με το Λαύριο (2/3, 18:00).

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ