ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Για δεύτερη χρονιά στο κλειστό Σοφία Μπεφόν

Πανιώνιος: Για δεύτερη χρονιά στο κλειστό Σοφία Μπεφόν

Ο Πανιώνιος θα χρησιμοποιήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως έδρα στην Basket League το κλειστό Σοφία Μπεφόν του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Πανιώνιος δεν πρόκειται να μετακομίσει τη νέα σεζόν. Η "κυανέρυθρη" ΚΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (29/8) ότι και την επερχόμενη χρονιά θα χρησιμοποιήσει ως έδρα του για την Basket League το κλειστό Σοφία Μπεφόν, δίνοντας συνέχεια στη συνεργασία που άρχισε στα μέσα της περσινής σεζόν με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Ο "ιστορικός" θα συγκατοικήσει έτσι με τον Ιωνικό Νίκαιας, που επέλεξε κι αυτός το συγκεκριμένο γήπεδο για έδρα του στην επανεμφάνισή του στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

" Η ΚΑΕ Πανιώνιος θα συνεχίσει και φέτος να χρησιμοποιεί ως έδρα της το κλειστό γυμναστήριο “Σοφία Μπεφόν” του Παλαιού Φαλήρου.

Η ομάδα μας ήδη έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν (2019-2020) στο“Σοφία Μπεφόν”στο οποίο είχε στεγαστεί και κατά την μισή περσινή αγωνιστική περίοδο…

Η συμφωνία για την παραχώρηση του νεότευκτου κλειστού γυμναστηρίου στο Παλαιό Φάληρο προς χρήση στην ομάδα μας επετεύχθη μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ τουΔημάρχου Νέας Σμύρνης, Σταύρου Τζουλάκηκαι του ομολόγου του στοΠ. Φάληρο, Γιάννη Φωστηρόπουλου.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία των δυο όμορων Δήμων, ενώ από την μεριά του ο επανεκλεγείς στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές Δήμαρχος της πόλης μας,Σταύρος Τζουλάκης,δεσμεύτηκε να προσφέρει την βοήθεια του, συμβάλλοντας στην ομαλή λειτουργία της ΚΑΕ στο γήπεδο όπου θα φιλοξενηθεί.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον ΝεοεκλεγένταΔήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλο,για την κατανόηση που επέδειξε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, βοηθώντας στην επίλυση του.

Ένα ξεχωριστό και ΜΕΓΑΛΟ “ευχαριστώ” αξίζει και στονπρώτο πολίτη της Νέας Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη,που απέδειξε έμπρακτα για μια ακόμη φορά ότι στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μας, όποτε και όταν του ζητηθεί και θα συνεχίσει να το κάνει, κάνοντας μας να νοιώθουμε πως έχουμε δίπλα μας έναν πραγματικό φίλο!

Ευχόμαστε και στους δυο Δημάρχους καλά και δημιουργικά χρόνια στην νέα τους δημοτική θητεία, που μόλις άρχισε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ