ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Η Ροάν περιμένει για Σάμουελς

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Ροάν ενημερώθηκε εκ των υστέρων για το συμβόλαιο του Σαμάρντο Σάμουελς με τον Πανιώνιο, τηρεί στάση αναμονής και αφήνει τον ατζέντη του 31χρονου σέντερ να χειριστεί την υπόθεση.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου, η Ροάν ανακοίνωσε την υπογραφή συμβόλαιου με τον Σαμάρντο Σάμουελς. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η αντίδραση του Πανιωνίου (όχι απέναντι στην ομάδα, αλλά σε βάρος του παίκτη), για την οποία ενημερώθηκαν εκ των υστέρων στη γαλλική ομάδα. Κι αυτό γιατί μέχρι τότε, πίστευαν πως αποκτούσαν έναν ελεύθερο παίκτη. Οι κυανέρυθροι όμως, έχουν διαφορετική άποψη.

Στη Νέα Σμύρνη τονίζουν πως ο 31χρονος σέντερ ( βρίσκεται ήδη στη Γαλλία) δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος, γεγονός που συνεπάγεται πως το letter of clearance δεν πρόκειται να φύγει σύντομα από τα γραφεία της ΕΟΚ για εκείνα της FFBB. Τουλάχιστον όχι μέχρι να ανάψουν πράσινο φως οι κυανέρυθροι στη μετακίνηση του παίκτη στη Ροάν -αν και εφόσον, όντως είναι δεσμευμένος.

Στην παρούσα φάση πάντως, κι ενώ βασικό ζητούμενο είναι η εξασφάλιση της παραμονής, στη γαλλική ομάδα τηρούν στάση αναμονής, δεν δείχνουν την παραμικρή διάθεση να εμπλακούν και να πιέσουν καταστάσεις. Την υπόθεση χειρίζεται ο ατζέντης του, με τους ανθρώπους της Ροάν να περιμένουν πως σύντομα θα προκύψει... happy end σε μια ιστορία, η οποία από "τελειωμένη" έχει φτάσει να είναι "προβληματική".

Παρεμπιπτόντως, πριν από μερικές ημέρες οι μπλε άφησαν ελεύθερο τον Τζο Μπάρτον, που μέχρι πρότινος είχε θέση στη front line. Κι αυτό γιατί είχαν αποφασίσει πως ο Σαμάρντο Σάμουελς θα είναι ο διάδοχός του. Εν προκειμένω όμως -επί της ουσίας- δεν έχουν ούτε τον έναν, ούτε τον άλλον. Τουλάχιστον όχι μέχρις αυτή την στιγμή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ