ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Λύση συνεργασίας με Όστιν λόγω προσωπικού προβλήματος

Πανιώνιος: Λύση συνεργασίας με Όστιν λόγω προσωπικού προβλήματος
EUROKINISSI

Η "κυανέρυθρη" ΚΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ και πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Παρελθόν από τον Πανιώνιο αποτελεί ο Ντεμέτρικ Όστιν, με τους “κυανέρυθρους” να ανακοινώνουν την κοινή απόφαση ομάδας και Αμερικανού για τη λύση της συνεργασίας τους.

Αυτή επήλθε λόγω ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος του 26χρονου πάουερ φόργοορντ το οποίο δεν επέτρεψε στον παίκτη να επιστρέψει στη χώρα μας (είχε αποκτηθεί στα μεσα της περασμένης σεζόν και ειχε ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιό του) και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, η οποία από τη μεριά της αναζητά τον έκτο ξένο που θα τον αντικαταστήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

"H KAE Πανιώνιος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Demetric Austin.

Ο Αμερικανός Power Forward, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος, που αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες, δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Ελλάδα στο άμεσο μέλλον.

Η διοίκηση του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ βρισκόταν σε καθημερινή επαφή με τον παίκτη, έχοντας ήδη δώσει μία εβδομάδα παράταση στην ένταξη του στην προετοιμασία, ωστόσο το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε και – δυστυχώς – συναποφασίστηκε οι δυο πλευρές να προχωρήσουν στην από κοινού διακοπή του ισχύοντος συμβολαίου, μιας και ο χρόνος πιέζει και δεν υπάρχει το περιθώριο ο Γιάννης Λίβανος να περιμένει για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τον συγκεκριμένο αθλητή.

H ΚΑΕ Πανιώνιος εύχεται στον Demetric Austin να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να συνεχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ζωή και την καριέρα του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο coach Γιάννης Λίβανος αναζητά εκ νέου τον ξένο παίκτη, o οποίος θα συμπληρώσει την εξάδα των μη Ελλήνων στο φετινό ρόστερ του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ