ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Όλα στον αέρα μετά από τον διασυρμό στο Λαύριο

BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι ξένοι του Πανιωνίου, με την κατάσταση στην ομάδα της Νέας Σμύρνης να μοιάζει πλέον πολύ ρευστή και τον στόχο της παραμονής στην Α1 να δυσκολεύει.

Σε πολύ κρίσιμο σημείο είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Πανιώνιος μετά από την εκτός έδρας βαριά ήττα από το Λαύριο για την 20η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EKO Basket League.

Οι κυανέρυθροι έχασαν πρόσφατα τον Σαμάρντο Σάμουελς που πήρε στη γαλλική Ροάν, είδαν τον Μπράντον Μπάουμαν να αποχωρεί με βαριές κατηγορίες , έπαιξαν στο Λαύριο χωρίς τον Δημήτρη Βεργίνη και τον Φώτη Λαμπρόπουλο, ενώ δεν προχώρησαν ποτέ στην απόκτηση του ΝτιΆντρε Λίγκινς που είναι έτοιμος να αποχωρήσει χωρίς να εχει φορέσει τη φανελα της ομάδας σε επίσημο αγώνα.

Την ίδια ώρα, σκέψεις αποχώρησης κάνουν και οι υπόλοιποι ξένοι της ομάδας, με τον Λίνο Γαβριήλ να αισθάνεται πολύ άσχημα για την τροπή που έχει πάρει η σεζόν και να βλέπει ότι ο στόχος της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ μοιάζει πλέον πολύ δύσκολος.

Ο Πανιώνιος έχει ματς με τον Προμηθέα (εντός), τον ΠΑΟΚ (εκτός), τον Άρη (εντός), τη Λάρισα (εκτός), τον Ιωνικό (εντός) και τον Παναθηναϊκό (εκτός) και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα ολοκληρώσει τη χρονιά κυρίως με τα νεαρά παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ του.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ